Πολιτική

«Ο Παπανδρέου οδηγεί το ΠΑΣΟΚ στην πλήρη απαξίωση»

Βέλη τόσο στον Γιώργο Παπανδρέου όσο και στον Λουκά Παπαδήμο εξαπολύει ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, σε δήλωση του με αφορμή την αναβολή της συνεδρίασης του Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτηρίζει την απόφαση για αναβολή της συνεδρίασης «μια ακόμη ενέργεια στη λογική της απαξίωσης των εκλεγμένων οργάνων του Κινήματος», κατηγορεί τον Γιώργο Παπανδρέου πως έχει μπερδέψει τις λειτουργίες των οργάνων και με τις ενέργειές του οδηγεί το κόμμα στην απαξίωση.

Δε λείπει και η επίθεση στον πρωθυπουργό, που φέρεται να ζήτησε να αναβληθεί η συνεδρίαση εξαιτίας του υπουργικού συμβουλίου. «Για να συνεδριάσουμε θα πρέπει από δω και πέρα να ρωτάμε τον διορισμένο πρωθυπουργό», λέει και συμπληρώνει πως «από επικεφαλής της διορισμένης κυβέρνησης γίνεται καθοριστικός παράγοντας για την λειτουργία του κινήματος».

Η δήλωση του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου
«Η αναβολή της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ με το έωλο επιχείρημα της πραγματοποίησης Υπουργικού Συμβουλίου την ίδια ημέρα, αποτελεί μια ακόμη ενέργεια που προστίθεται στη λογική της απαξίωσης των εκλεγμένων οργάνων του Κινήματος.

Προκαλεί απορία η «ευαισθησία» του προέδρου την ώρα που η χώρα βαδίζει ακυβέρνητη, την ώρα που ο λαός μας οδηγείται στη φτώχεια και την εξαθλίωση, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης περικυκλωμένο από δεκάδες δελφίνους και υποψήφιους αρχηγίσκους ενώ η κοινωνία του γυρνάει την πλάτη, να αξιολογεί με αυτόν τον τρόπο την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Αν η δικαιολογία είναι η πιθανή απουσία των Υπουργών της συγκυβέρνησης, πρέπει να αντιληφθεί ότι το Πολιτικό Συμβούλιο δεν συγκυβερνά και δεν συναποφασίζει με όσους συμμετέχουν σε μια Κυβέρνηση χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση.

Φαίνεται ότι ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει μπερδέψει τις λειτουργίες των οργάνων.

Ήταν στραβό το κλίμα τo έφαγε και ο γάιδαρος. Δεν μπορεί ο κ. Παπαδήμος να θέλει να ορίσει τις λειτουργίες ενός μεγάλου κόμματος. Αντίκειται σε κάθε δημοκρατική λογική και εγκυμονεί κινδύνους για τη λειτουργία των κομμάτων. Δεν φτάνει που το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι διαλυμένο, ο Πρόεδρος του Κινήματος το οδηγεί με αυτές τις ενέργειες στην πλήρη απαξίωση. Για να συνεδριάσουμε θα πρέπει από δω και πέρα να ρωτάμε τον διορισμένο πρωθυπουργό. Από επικεφαλής της διορισμένης κυβέρνησης γίνεται καθοριστικός παράγοντας για την λειτουργία του κινήματος. Φτάνει πια.

Η απαξίωση του κινήματος πρέπει να σταματήσει. Αρκετά!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κερδίζει χρόνο ο Παπανδρέου; – Αναβλήθηκε το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Εκλογή αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ από τη βάση του κόμματος προτείνει Α. Λοβέρδος

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένει τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη, περιμένει τα προοδευτικά κόμματα για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Στελέχη της Κουμουνδούρου εκφράζουν την άποψη ότι είναι πολύ πιθανόν να μην έχουν ακόμα αποκαλυφθεί «όλα τα επεισόδια συγκάλυψης της υπόθεσης των Τεμπών»
Ο Σωκράτης Φάμελλος ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στο «κάδρο» της κυβέρνησης: «Να μην μείνει αναπάντητη καμία αιχμή» η στρατηγική του Μαξίμου
Το κλίμα πόλωσης του τελευταίου διαστήματος, μαζί με την ιδιότυπη «μάχη» στα social media δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον
Η τραγωδία των Τεμπών
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit