Πολιτική

Ο Πάχτας θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του Καμμένου

Ο Χρήστος Πάχτας θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Πάνου Καμμένου, μετά τις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ που προέτρεπαν κατοίκους της Χαλκιδικής να τον «λιντσάρουν».

Προσφυγή στη δικαιοσύνη σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, που παρότρυνε κατοίκους της Χαλκιδικής να τον «λιντσάρουν», προανήγγειλε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Χρήστος Πάχτας.

«Η Εισαγγελία έκανε τον καθήκον της», ανέφερε ο κ. Πάχτας σε ανακοίνωσή του και πρόσθεσε: «από την πλευρά μας, είναι αυτονόητη υποχρέωση να καταφύγουμε στον φυσικό δικαστή για την παραδειγματική τιμωρία του κ. Καμμένου».

Χθες, οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου προκάλεσαν την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

«Δε νοείται αρχηγός κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης να προτρέπει στην αναίρεση της ουσίας της δημοκρατίας, που είναι ο σεβασμός στη νομιμότητα και η αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα από τον διάλογο», τόνισε ο δήμαρχος Αριστοτέλη και σημείωσε ότι «αυτές οι συμπεριφορές μάς θυμίζουν διαλυτικά φαινόμενα μιας εποχής που δεν μας αξίζει και δεν θέλουμε να ζήσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Καμμένος: «Θα παραδοθώ μόνος μου, μόλις παρέμβει ο εισαγγελέας για το δηλητήριο στις Σκουριές»

Καμμένος: “Λιντσάρετε τον Πάχτα!” – ΒΙΝΤΕΟ

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ