Πολιτική

Ο Παύλος Γερουλάνος «αδειάζει» τον Χάρη Δούκα που διαφώνησε με την παραπομπή της Κατερίνας Μπατζελή

Συνεργάτες του Παύλου Γερουλάνου άφησαν αιχμές κατά του Χάρη Δούκα για χρήση «επιχειρημάτων» της Ομάδας Αλήθειας

«Πυρά» στον Χάρη Δούκα και τους συνεργάτες του Δημάρχου Αθηναίων για τα όσα ανέφεραν για την παραπομπή της Κατερίνας Μπατζελή στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσαν συνεργάτες του Παύλου Γερουλάνου το απόγευμα σήμερα (29.03.2025).

«Η χρήση ”επιχειρημάτων” της Ομάδας Αλήθειας – για πράγματα που ο κ. Γερουλάνος ουδέποτε είπε, όπως έχει επανειλημμένα υπογραμμίσει τις τελευταίες εβδομάδες ακόμα και απέναντι στον ίδιο τον πρωθυπουργό που χρησιμοποίησε αντίστοιχες ανοησίες – από συνεργάτες του κ. Δούκα μέσω διαρροών, υποβαθμίζει την πολιτική συζήτηση. Κρίμα», τόνισαν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του Παύλου Γερουλάνου για τη δήλωση συνεργατών του Χάρη Δούκα.

Υπενθυμίζεται ότι όλα άρχισαν με την παραπομπή του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνας Μπατζελή στην ΕΔΕΚΑΠ λόγω των δηλώσεών της για την ανακοίνωση του κόμματος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σωκράτης Φάμελλος στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαστε εδώ, όρθιοι, θα έχει αντίπαλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης»
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, στη δευτερολογία του, τόνισε πως στόχος είναι η αναγέννηση του κόμματος για την ανατροπή του καθεστώτος Μητσοτάκη - Οι αιχμές προς τον Σπίρτζη
Σωκράτης Φάμελλος
Βολές προς πάσα κατεύθυνση από Σπίρτζη στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - «Η διαθεσιμότητά μου θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του κόμματος»
Ο πρώην υπουργός αποκάλεσε το συνέδριο ως «συνέδριο συρρίκνωσης» ασκώντας κριτική στην ηγεσία του κόμματος αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη
Χρήστος Σπίρτζης
Μητσοτάκης για την απόφαση του ΣτΕ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Η Ελλάδα σταματά να αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση, τέλος οι ιδεοληψίες»
Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του τόνισε πως από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, τα παιδιά θα σταματήσουν να φεύγουν από την πατρίδα τους για σπουδές
Κυριάκος Μητσοτάκης
3