Σάββατο, 24 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ο Παύλος Πολάκης επιμένει στο «σκληρό ροκ» και προαναγγέλλει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στην ΚΕ τον Σεπτέμβριο

Ο Παύλος Πολάκης επιμένει στο «σκληρό ροκ» και προαναγγέλλει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στην ΚΕ τον Σεπτέμβριο

Σε νευρική κρίση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Παύλο Πολάκη να επιμένει στο «σκληρό ροκ», αμφισβητώντας την ηγεσία υπό τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως όλα δείχνουν, η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τον προσεχή Σεπτέμβριο αναμένεται ιδιαίτερα «καυτή», με τον Παύλο Πολάκη να προαναγγέλλει ότι θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Με δηλώσεις του που δημοσιεύονται στο «Documento» της Κυριακής, ο βουλευτής Χανίων απαντά χαρακτηριστικά στο ερώτημα, αν προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του προέδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην συνεδρίαση της Κ.Ε του κόμματος.

«Οι αναγκαιότητες είναι αδήριτες και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τον λαό. Και ό,τι χρειάζεται να γίνει, θα γίνει  συντεταγμένα και στα Όργανα», δηλώνει ο ίδιος.

 

«Σαφώς θα συμβάλω τα μέγιστα ώστε να διατυπωθεί μία πολιτική γραμμή που θα οδηγήσει στην πτώση του συστήματος και του καθεστώτος Μητσοτάκη…. και για να γίνει αυτό χρειάζεται ένα πρόγραμμα σαν αυτό που διατύπωσα. Ό,τι χρειάζεται να γίνει, θα γίνει», επισημαίνει ακόμη ο κ. Πολάκης.

Στις δηλώσεις του, ο Παύλος Πολάκης επανέρχεται και στην κόντρα του με την Αθηνά Λινού για να επαναλάβει ότι η ηγεσία του κόμματος δεν επέδειξε ανακλαστικά στις καταγγελίες του, ενώ προσθέτει ότι εφόσον δεν υπάρξει πειθαρχικός έλεγχος στη βουλευτή, θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη.

Συμπληρώνει μάλιστα ότι ούτως ή άλλως, τα στοιχεία πρέπει να πάνε στο Ελεγκτικό συνέδριο και στον Οικονομικό Εισαγγελέα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις