Τετάρτη, 26 Ιουν.
30oC Αθήνα

Ο Παύλος Σαράκης διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης

Ο Παύλος Σαράκης διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης
eurokinissi

Ο βουλευτής Επικρατείας Παύλος Σαράκης διαγράφηκε σήμερα Τρίτη (18/06/2024) από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης, όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παύλος Σαράκης, είχαν έρθει σε ρήξη αναφορικά με το θέμα της Γαλάτως Αλεξανδράκη, της 76χρονης κτηνοτρόφου που εξελέγη στην ευρωβουλή.

Παράλληλα ο Παύλος Σαράκης είχε έρθει σε ρήξη και με την αντιπρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Δήμητρα Κρητικού, ενώ διαφωνούμε με αρκετές επιλογές του κόμματος.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «έπειτα από ομόφωνη (πλην του κ. Σαράκη) απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος.

Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων».

Βελόπουλος και Σαράκης διέψευδαν κάθε ρήξη μερικές ημέρες πριν

Η αποπομπή του Παύλου Σαράκη έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης μερικές ημέρες πριν (14/06/2024), η οποία διαβεβαίωνε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις με τον βουλευτή Επικρατείας.

Η ανακοίνωση είχε ως εξής: Λίγες ώρες μετά την μεγάλη εκλογική επιτυχία της Ελληνικής Λύσης εμφανίστηκαν ανυπόστατα και συκοφαντικά δημοσιεύματα περί δήθεν «εσωκομματικής αναστάτωσης». 

Είναι προφανές ότι η ψήφος του Ελληνικού λαού που αναβάθμισε την Ελληνική Λύση, ως κύριο εκφραστή του Πατριωτικού, Δημοκρατικού, Λαϊκού, Κοινωνικού μετώπου, πανικόβαλε το αντεθνικό σύστημα εξουσίας. 

Δυστυχώς για αυτούς, η Ελληνική Λύση δεν είναι ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΠΑΣΟΚ, καθώς εκπροσωπεί ισχυρές αρχές και αξίες, που κανένας νοσηρός εγκέφαλος, όπως αυτοί που κατοικοεδρεύουν στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν δύναται να διαβάλει.  

Είμαστε βέβαιοι ότι και ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τον οποίο επικαλούνται ως «πηγή» τα συγκεκριμένα συκοφαντικά και υποβολιμιαία δημοσιεύματα, θα προβεί άμεσα στις απαιτούμενες διαψεύσεις και τις απαραίτητες ενέργειες.

Ανακοίνωση είχε εκδώσει και ο Παύλος Σαράκης και διέψευδε πως υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

«Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται μεθοδευμένο σχέδιο «δολοφονίας του χαρακτήρα μου». Δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου αναφέρουν ότι εκπορεύεται από κύκλους του κόμματος, του οποίου τυγχάνω Βουλευτής. Ως όφειλα συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Κυριάκο Βελόπουλο και την Αντιπρόεδρο του κόμματος, κ. Δήμητρα Κρητικού, προκειμένου να αποσαφηνιστούν γεγονότα που δηλητηριάζουν τους ψηφοφόρους μας.

Με διαβεβαίωσαν ότι τυγχάνω της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης τους, θεωρώντας τα δημοσιεύματα ανυπόστατα και κακόβουλα, ισχυρισμό που διατυπώθηκε και σε επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, με Δελτίο Τύπου. Κατόπιν τούτων, αναστέλλω την οποιαδήποτε νομική ενέργεια για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου ως πολίτης, Δικηγόρος και Βουλευτής. Παράλληλα, διαβεβαιώνω τους εμπνευστές και τους πρόθυμους εκτελεστές του σχεδίου «δολοφονίας του χαρακτήρα μου» ότι, ούτε ατιμώρητοι θα μείνουν, ούτε θα συγχωρεθούν. Συνεχίζουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι τον αγώνα μας για να κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες», ανέφερε η ανακοίνωση.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις