Πολιτική

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε για τη σύλληψη του στην Τατιάνα Στεφανίδου και το «Tlive»

Στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Tlive” μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος για τη σύλληψή του, ύστερα από τη μήνυση του τηλεπαρουσιαστή, Φίλιππου Καμπούρη, για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής ανέφερε για τη σύλληψή του έξω από γνωστό βιβλιοπωλείο στο Κολωνάκι: «Οι δημοσιογράφοι είχαν έρθει λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, και γι’ αυτό έκανα και δηλώσεις πριν. Μετά ήρθαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει η εκδήλωση. Ο κ. Καμπούρης είχε επαναλάβει πολλές φορές μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή πού θα βρίσκομαι, πρόσκληση προς τους Αστυνομικούς για να πάνε να με συλλάβουν. Αιφνιδιάστηκα, παρόλα αυτά, γιατί οι Αστυνομικοί δεν εισέβαλαν στο βιβλιοπωλείο και αυτό μου έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί να είχαν έρθει για περιφρούρηση».

Και πρόσθεσε στη συνέντευξη με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Φαντάστηκα, λοιπόν, ότι αφού επί 2 ώρες περίμεναν υπομονετικά, ότι θα είχαν έρθει για περιφρούρηση για να μην γίνουν έκτροπα σε περίπτωση που δημιουργούνταν κάποια αντισυγκέντρωση. Αιφνιδιάστηκα, δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Μετά από μία πολύ σύντομη δήλωση, οδηγήθηκα στο Α.Τ. Ομονοίας».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος τόνισε στη συνέχεια: «Η δικιά μου ταλαιπωρία ήταν απειροελάχιστη. Η αντιμετώπιση μέσα στο Α.Τ. ήταν άψογη και βεβαίως ο Εισαγγελέας έκρινε πολύ γρήγορα, μέσα σε 2 ώρες, ότι θα πρέπει να αφεθώ ελεύθερος, κάτι που δεν το ήξερα. Έκρινε προφανώς από τα στοιχεία που είχε ότι μάλλον πρόκειται για κάποια φαιδρή ιστορία και δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθώ άλλο. Κατά πάσα πιθανότητα, θα πάρει τακτική δικάσιμο και με τον κ. Καμπούρη θα τα πούμε στο δικαστήριο. (…) Εικάζω ότι στο Αστυνομικό τμήμα θα έκριναν ότι αν δεν έρχονταν να με συλλάβουν, θα μπορούσε να βγει την επομένη και να πει ότι δεν εφάρμοσαν το γράμμα του νόμου».

Ο Φίλιππος Καμπούρης ισχυρίστηκε ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος έθιξε το θρησκευτικό του συναίσθημα με την ανάρτησή του. Ο ίδιος απάντησε στο T-live, μεταξύ άλλων, ότι «είναι μία μομφή που έχω ακούσει πολλές φορές. Όταν τις προάλλες μιλούσα για την εμπορία θαυμάτων, κάτι που συνδέεται έμμεσα με τον κ. Καμπούρη, είχαν βγει και έλεγαν “για όνομα του Θεού, προσβάλλεις τους Χριστιανούς”. Δεν προσβάλλω κανέναν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καμία συμφωνία για τυπική ή άτυπη αναστολή του διαλόγου με την Τουρκία» δηλώνει ο Γιώργος Γεραπετρίτης
«Πάγια εθνική θέση η προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τη συγκεκριμένη και μόνο διαφορά» υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών για το θέμα της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο
Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε με τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ – Στο τραπέζι αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης εξέφρασε τη βούληση της Ελλάδας για την προσέλκυση αμερικανικών άμεσων επενδύσεων και τεχνολογικών κολοσσών, καθώς και το ελληνικό ενδιαφέρον για αμερικανικές επενδύσεις στο πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης και των data centers
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης με τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ Σκοτ Μπέσεντ