Πολιτική

Ο Πομπέο δεν ξεχνά την παρέα της Κρήτης και ευχαριστεί Κυριάκο και Μαρέβα Μητσοτάκη (pic)

Ο Μάικ Πομπέο απέρχεται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε λίγες ημέρες. Εν είδη απολογισμού θυμάται την επίσκεψή του στην Κρήτη τον περασμένο Σεπτέμβριο, προσκεκλημένος του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πατρικό του Έλληνα Πρωθυπουργού στα Χανιά.

Ο Πομπέο, πριν εγκαταλείψει το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, μετά και την νίκη των Δημοκρατικών επί των Ρεπουμπλικανών, δεν ξεχνά την ελληνική συντροφιά που απόλαυσε στην Κρήτη, όπως φανερώνει η ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

 

Ο Μάικ Πομπέο με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, την σύζυγό του, Μαρέβα, τον Νίκο Δένδια, την Λίνα Μενδώνη και τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, είχαν την  ευκαιρία να δοκιμάσουν εκλεκτούς κρητικούς μεζέδες.

Το μενού περιείχε: Καλτσούνια με γλυκιά μυζήθρα, ντολμαδάκια με ρύζι και αρωματικά, χωριάτικη σαλάτα, γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι και τριμμένο κρητικό τυρί, κέικ σοκολάτας ρολό και καφές. Το φαγητό συνοδεύτηκε με κρασί αλλά και ρακή.

βίντεο από flashnews.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ