Κυριακή, 29 Σεπτ.
24oC Αθήνα

O Σαμαράς ξεκινά τις διαδικασίες για την Εθνική Συνδιάσκεψη της Ν.Δ.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τη συγκρότηση Οργανωτικής Επιτροπης για τη διοργάνωση των Προσυνδιασκέψεων και της Εθνικής Συνδιάσκεψης του κόμματος απο αποφάσισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Η επιτροπή αποτελείται από τον Γραμματέα του Κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο, τον Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον Γραμματέα της ΚΟ Γιάννη Πλακιωτάκη, τον επικεφαλής των ευρωβουλευτών Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη, τον Διευθυντή του κόμματος Κώστα Τσιμαρας, τον Γραμματέα Οργανωτικού Δημήτρη Μαραβέλια, τον γραμματέα Αυτοδιοίκησης Δημήτρη Καλογερόπουλο αλλά και από έμπειρα κομματικά στελέχη όπως ο Γιώργος Λουκουδάκης, ο Αλέκος Κοκκάλης, ο Φίλιππος Ταυρης και απο το νέο αίμα στελεχών όπως είναι ο Βασίλης Αξιώτης, Θάνος Τάτσης και Μαρία Συρεγγέλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη η συγκεκριμένη επιτροπή εχει συνεδριάσει δυο φορές. Οι ίδιες πληροφοριες αναφέρουν ο σχεδιασμός συμπεριλαμβάνει τη διοργάνωση των περιφερειακων συνδιασκέψεων στις 12 πρωτεύουσες των περιφερειών της χώρας ενώ αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας θα είναι η Εθνική Συνδιάσκεψη που θα διοργανωθεί στην Αθήνα στα τέλη Ιουνίου.

Οι 12 περιφερειακές συνδιασκέψεις θα διοργανωθούν τα δέκα Σαββατοκύριακα από τα μέσα Απριλίου έως τα τέλη Ιουνίου.

Στόχος αυτής της προσπάθειας αποτελεί ένα …οδοιπορικό προς την κοινωνία προκειμένου η κεντροδεξιά παράταξη να έρθει και πάλι σε επαφή με πλατιές κοινωνικές ομάδες που στις πρόσφατες εκλογές της …γύρισαν την πλάτη.

Σε όλες τις περιφερειακές συνδιασκέψεις κεντρικός ομιλητής σύμφωνα με τους σχεδιασμούς θα είναι ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ενώ θα υπάρχουν ομιλίες στελεχών του κόμματος από κάθε περιοχή ώστε ο κ. Σαμαράς να ακούσει τις απόψεις τους.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε