Πολιτική

Ο Σπίρτζης ζητά ξανά κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές

Ο Χρήστος Σπίρτζης επανέλαβε την θέλησή του ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να κατεβάσουν κοινό ψηφοδέλτιο στις Ευρωεκλογές.

Μετά τα αποτελέσματα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, όπου υποψήφιοι απέναντι στους επίσημα υποψηφίους της ΝΔ νίκησαν με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε πως «έγινε ένα πρώτο βήμα».

«Έχουμε το πρώτο βήμα για την συγκρότηση και την οικοδόμησης μιας μεγάλη κοινωνικής πλειοψηφίας προοδευτική κατεύθυνση» τόνισε.

Επίσης ανέφερε πως «αν αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας, θα οδηγηθούμε εκεί ώστε να υπάρχει ενιαία εκπροσώπηση του δημοκρατικού κόσμου. Σχετικά με το ποιος θα ήταν επικεφαλής, ανέφερε πως «Υυπάρχουν πολλές διαδικασίες, όπως να επιλεγεί ύστερα από ένα κοινό συνέδριο ή από πολιτική συμφωνία».

«Δεν μπορεί να αναλώνονται τα δύο κόμματα στο ποιος θα απορροφήσει τον άλλον και η συντηρητική παράταξη να αλωνίζει», είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Παύλος Πολάκης μετά την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση: «Δεν μασάω παλικάρια της φακής – Θα τα πούμε στο Εφετείο»
Ο Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή μετά από μήνυση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή
Ο Παύλος Πολάκης 10
Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού
«Ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, χωρίς να κάνει κάποια αξιολόγηση ή να διατυπώνει οποιαδήποτε κατηγορία, ζητά από τη Βουλή να εκτιμήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των διατελεσάντων υπουργών»
Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού 16
Η Ελλάδα αναλαμβάνει από την Πρωτομαγιά την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ – Οι 6 προτεραιότητες
Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ, η Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της μηνιαίας προεδρίας της, θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει το ισχυρό διπλωματικό της αποτύπωμα
Οι σημαίες της Ελλάδας και του ΟΗΕ