Πολιτική

Ο Σταθάκης υπερασπίζεται τον Στουρνάρα: Λίγοι οι φόροι στους Έλληνες!

"Η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης, που πρόσθεσε μάλιστα με νόημα ''να μιλήσω για το χρέος πριν να έρθει ο Τσίπρας".

Αναταραχή αναμένεται να προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Γιώργος Σταθάκης, που ούτε λίγο ούτε πολύ επανέλαβε σχεδόν αυτούσια τη δήλωση του Στουρνάρα ότι είναι λίγοι οι φόροι στην Ελλάδα, ενώ παραδέχτηκε την αντίθεση του με το κόμμα για το επαχθές χρέος.

“Η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους”

Ο Γ. Σταθάκης, σε εκδήλωση για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας στο Πολεμικό Μουσείο, έκανε ουσιαστικά copy paste στις δηλώσεις του Στουρνάρα πως οι Έλληνες δεν υπερφορολογούνται, οι οποίες είχαν προκαλέσει σάλο ακόμα και στο εσωτερικό της ΝΔ.

”το πρόβλημα του κράτους είναι οι χαμηλοί φόροι σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, αλλά κυρίως στα φυσικά πρόσωπα”

”Η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους” τόνισε ο κύριος Σταθάκης και πριν συνέλθει το ακροατήριο πρόσθεσε πως ”το πρόβλημα του κράτους είναι οι χαμηλοί φόροι σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, αλλά κυρίως στα φυσικά πρόσωπα”.

“Να μιλήσω για το χρέος πριν να έρθει ο Τσίπρας”

Δεν είναι όμως μόνο οι δηλώσεις για τους φόρους που είναι βγαλμένες από καρμπόν με τις αντίστοιχες δηλώσεις του κυρίου Στουρνάρα.

Ο Γιώργος Σταθάκης φρόντισε να επαναλάβει και τη διαφορά του από τον ΣΥΡΙΖΑ για το επαχθές χρέος και τη διαγραφή του, αφού ο ίδιος το τοποθετεί μόλις στο 5% του συνόλου του χρέους, κάτι που είχε προκαλέσει την έκρηξη της Αριστερής Πλατφόρμας.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε χαμογελώντας τις απόψεις του για το χρέος λέγοντας χαρακτηριστικά: Να μιλήσω για το χρέος πριν να έρθει ο Τσίπρας.

Η εκδήλωση έγινε από το tvxs.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ