Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης άκουσε τον Αχιλλέα Μπέο – Έριξε δυο φτυαριές

Στο Βόλο βρίσκεται εδώ και αρκετή ώρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να δει από κοντά τις καταστροφές μετά τι δυο απανωτές κακοκαιρίες. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης αφού συνομίλησε με πολίτες, έβγαλε τα παπούτσια του για να μπει σε ένα σπίτι και στη συνέχεια πήρε και ένα φτυάρι και έριξε και δυο φτυαριές. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος είχε δηλώσει: «Περιμένουμε τον Στέφανο Κασσελάκη στον Βόλο. Να πάρει και τον Τάιλερ μαζί του, να πιάσουν τα φτυάρια».

Και πιθανότατα ο κ. Κασσελάκης άκουσε τον κ. Μπέο και έκανε δυο φτυαριές μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

Λίγο αργότερα έκανε ανάρτηση στα social media με την είσοδό του στο σπίτι και απευθύνοντας έκκληση στην Πολιτεία να βοηθήσει τους πλημμυροπαθείς.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Κασσελάκη στο Βόλο

kasselakis kasselakis kasselakis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη για τα Τέμπη - Τα επόμενα βήματα
Τα κόμματα, αφού  μελετήσουν τα περιγραφόμενα  μπορούν να καταθέσουν στην Ολομέλεια αίτηση με 30 τουλάχιστον  υπογραφές βουλευτών για την σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής
Τέμπη: Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη 3
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 3