Site icon NewsIT

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν απαντάει στα τηλέφωνα: Η πρώτη του ημέρα ως «έκπτωτος» πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

09.09.2024 | 11:29
Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν απαντάει στα τηλέφωνα: Η πρώτη του ημέρα ως «έκπτωτος» πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Δεύτερη ημέρα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Δεκαπέντε ώρες μετά την έντονη αντίδρασή του για την «έκπτωσή» του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν απαντάει στα τηλέφωνα, ούτε καν σε εκείνα που του κάνουν ακόμη και οι πιο στενοί συνεργάτες του.

Ύστερα από το «καυτό» διήμερο της επεισοδιακής Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που άνοιξε τον δρόμο για νέες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ που αναζητά τώρα τον πρόεδρό του, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι απομονωμένος και σκέφτεται ποια θα είναι τα επόμενα βήματά του.

Θα θέσει ξανά υποψηφιότητα, διεκδικώντας το «τιμόνι» του ΣΥΡΙΖΑ ή θα στήσει δικό του κόμμα;

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τον Στέφανο Κασσελάκη χωρίς προεδρική στέγη, οδηγό και φρουρά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ακόμη δεν έχει μαζέψει τα πράγματά του από το γραφείο του, ενώ χθες, Κυριακή (08.09.24) διανυκτέρευσε στον Νέο Κόσμο, στο σπίτι του πατέρα του.

Μάλιστα, αν και ήταν προγραμματισμένο το πρωί της Δευτέρας (09-09-2024) να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις του Σαββατοκύριακου στην Κουμουνδούρου, ωστόσο ο ίδιος ανέβαλε την εμφάνισή του.

Η προσοχή τώρα είναι στραμμένη στις ανακοινώσεις για το μέλλον του, με τους περισσότερους να πιστεύουν ότι η απόφασή του θα έρθει μέσω ανάρτησής του στα Social Media.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version