Site icon NewsIT

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδιωξε τους δημοσιογράφους από το γλέντι για τον γάμο του μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

28.08.2024 | 11:05
Ο Στέφανος Κασσελάκης έδιωξε τους δημοσιογράφους από το γλέντι για τον γάμο του μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να έφτασε στα πρόθυρα του «διαζυγίου» με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο στα Χανιά ο πρόεδρος του κόμματος βρίσκεται στον αστερισμό των γαμήλιων εκδηλώσεων που διοργανώνει εκεί και ξεκινούν σήμερα, Τετάρτη (28.08.24) με την υποδοχή των καλεσμένων του.

Αμέσως μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία πρόεδρος του κόμματος παραλίγο να χάσει τα «κλειδιά» του, ο Στέφανος Κασσελάκης το… γιόρτασε δίνοντας το «παρών» στο γλέντι που διοργάνωσε ο θείος του, και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Κασσελάκης, στο χωριό Σκινές.

Με ξεροτήγανα, αυγοκαλάμαρο, τσικουδιά και παραδοσιακό παξιμάδι θέλησε να «σβήσει» την ένταση από τη συνεδρίαση της ΚΟ, στην οποία συμμετείχε μέσω διαδικτύου.

Έδιωξε τους δημοσιογράφους

Γνωρίζοντας προφανώς ότι η εικόνα του σε γλέντι, την ώρα που το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει εμπόλεμη ζώνη, θα φούντωνε περαιτέρω την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα, το newsit.gr αποκαλύπτει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε να αποχωρήσουν οι δημοσιογράφοι από το χωριό, για να φτάσει ο ίδιος.

Συνεργάτες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν ήδη στο χωριό Σκινές, προσέγγισαν τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους, ζητώντας τους να φύγουν από το χωριό, καθώς επρόκειτο για μια ιδιωτική, οικογενειακή εκδήλωση, όπως ανέφεραν. Μάλιστα, τόνισαν ότι αν δεν αποχωρήσουν, δε θα φτάσει εκεί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση των τηλεοπτικών συνεργείων, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στο προγαμιαίο γλέντι, με διοργανωτή τον θείο του, στο οποίο συγγενείς και κάτοικοι της ιδιαίτερης πατρίδας του είχαν την ευκαιρία να του ευχηθούν από κοντά για το ευχάριστο γεγονός.

«Με μεγάλη χαρά ο Σκινές, οι συγγενείς και οι φίλοι της οικογένειας θα υποδεχτούμε τον Στέφανο μιας και ξεκινάει τις εκδηλώσεις του τετραημέρου από το χωριό όπου γεννήθηκε ο παππούς του και ο πατέρας του.

Κάτοικοι και φίλοι περιμένουν, έχουμε ετοιμάσει ξεροτήγανα, αυγοκαλάμαρο, τσικουδιά, παραδοσιακό παξιμάδι», δήλωσε ο Γιάννης Κασσελάκης, πρώην βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία και θείος του Στέφανου Κασσελάκη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version