Τρίτη, 10 Σεπτ.
26oC Αθήνα

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ανερχόμενος και όχι εξερχόμενος», λέει ο πατέρας του – Στις Σπέτσες ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ανερχόμενος και όχι εξερχόμενος», λέει ο πατέρας του – Στις Σπέτσες ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ανερχόμενος και όχι εξερχόμενος» δήλωσε ο πατέρας του, Θεόδωρος Κασσελάκης, σχολιάζοντας στο Live News τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Θεόδωρος Κασσελάκης στη δήλωσή του στο Live News αναφέρθηκε στα σενάρια που θέλουν ο Στέφανος Κασσελάκης να προσανατολίζεται στη δημιουργία νέου κόμματος αν δεν κατέβει υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε πως «ό,τι αποφασίσει, θα είμαστε δίπλα του».

«Δεν είναι εξερχόμενος, είναι ανερχόμενος. Τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα. Παρόντες, ανερχόμενος όχι εξερχόμενος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στο εξοχικό του στις Σπέτσες και από εκεί θα οργανώσει την επιστροφή του.

Το στρατηγείο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στήνεται εκεί και μάλιστα μαζί του βρίσκεται και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκεί θα αποφασίσει αν τελικά θα είναι εκ νέου Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή θα προχωρήσει στην ίδρυση δικού του κόμματος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις