Πέμπτη, 15 Αυγ.
36oC Αθήνα

Ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκεφθούν μαζί τα καμμένα στην Αττική

Ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκεφθούν μαζί τα καμμένα στην Αττική

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε σήμερα (15/08/2024) τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκεφθούν μαζί τις πληγείσες περιοχές από τη φωτιά στην Αττική.

Ό Στέφανος Κασσελάκης όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στα κατεστραμμένα μέρη εδώ και 4 μέρες και κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκης που αποφεύγει να τα επισκεφθεί.

Στην ανακοίνωση αναναφέρεται χαρακτηριστικά πως « καθώς ο Πρωθυπουργός αποφεύγει να επισκεφθεί  -μόνος του ή με κυβερνητικό κλιμάκιο – τις περιοχές της Αττικής που επλήγησαν από τη φωτιά, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τον κ. Μητσοτάκη να περιοδεύσουν μαζί στη Νέα και Παλιά Πεντέλη, τα Βριλήσσια και το Χαλάνδρι, προκειμένου να δουν από κοντά το μέγεθος της καταστροφής και να συνομιλήσουν με τους πολίτες.

Ίσως τότε ο κ. Μητσοτάκης σκεφτεί να αναθεωρήσει κάποιες από τις κυνικές δηλώσεις, με τις οποίες βομβαρδίζει την κοινή γνώμη τις τελευταίες μέρες. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται στα κατεστραμμένα μέρη εδώ και τέσσερεις μέρες, μπορεί ευχερώς να τον “ξεναγήσει”.

Η πρόσκληση είναι προφανώς ανοιχτή: είτε αύριο είτε το Σαββατοκύριακο είτε οποιαδήποτε άλλη μέρα επιθυμεί ο κ. Μητσοτάκης. Ας επιλέξει ο ίδιος. Επ’ ουδενί θέλουμε να χαλάσουμε τις διακοπές του…».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις