Site icon NewsIT

Ο Στέφανος Κασσελάκης με εποχικούς πυροσβέστες στη Νέα Μάκρη: «Το καλοκαίρι είμαστε ήρωες, τον χειμώνα ξεγραμμένοι» είπαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

15.08.2024 | 18:58
Ο Στέφανος Κασσελάκης με εποχικούς πυροσβέστες στη Νέα Μάκρη: «Το καλοκαίρι είμαστε ήρωες, τον χειμώνα ξεγραμμένοι» είπαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελούμενο από τους Τομεάρχες του Κόμματος Συμεών Κεδικογλου και Γιώργο Καραμέρο επισκέπτεται το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι. Επικεφαλής ο Στεφανος Κασσελάκης. Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Με εποχικούς πυροσβέστες στη Νέα Μάκρη συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. Οι εργαζόμενοι περιέγραψαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία και εξέθεσαν τα αιτήματά τους.

Με τους εποχικούς πυροσβέστες που είχαν βάρδια στη Νέα Μάκρη είχε συνομιλία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Για «τους μεγάλους αδικημένους» έκανε λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Με τους εποχικούς πυροσβέστες στη Νέα Μάκρη.

Τους μεγάλους αδικημένους.

Κρατάω τη φράση τους: «Το καλοκαίρι είμαστε ήρωες, τον χειμώνα ξεγραμμένοι».

Οι ήρωες που δεν δικαιούνται καν να δημιουργήσουν δική τους οικογένεια, καθώς «μένουν» πάντα στην εποχικότητα. 6 μήνες δουλειά, 6 μήνες ανεργία.

Τους ρώτησα, τότε γιατί επιστρέφουν κάθε Μάιο:

«Η αγάπη του κόσμου, η αγκαλιά του κόσμου είναι η αμοιβή μας. Ένα μπουκαλάκι νερό τη στιγμή της μάχης με τις φλόγες, για εμάς είναι θησαυρός».

Για εμάς εσείς είστε «θησαυρός» και σας υπόσχομαι πως εμείς θα τα κάνουμε αλλιώς. Εμείς δεν θα σας ξεχνάμε τον χειμώνα», κατέληξε στο μήνυμά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε καλέσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να επισκεφθούν μαζί τις περιοχές που επλήγησαν από τη φωτιά στην Αττική.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version