Site icon NewsIT

Ο Στέφανος Κασσελάκης με την πεθερά του στα Χανιά – «Θα πάρω διαζύγιο πριν αρχίσουμε»

28.08.2024 | 18:57
Ο Στέφανος Κασσελάκης με την πεθερά του στα Χανιά – «Θα πάρω διαζύγιο πριν αρχίσουμε»

Ξεκινάει σήμερα (28/8/24) το τετραήμερο γλέντι στην Κρήτη για το γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ και το ζευγάρι πήγε νωρίτερα, να παραλάβει την μητέρα του Τάιλερ που έφτασε στο νησί, για να την μεταφέρει στο ξενοδοχείο που διαμένει.

Η κάμερα του LiveNews, «έπιασε» τον Στέφανο Κασσελάκη να κουβαλάει την βαλίτσα της πεθεράς του, ενώ εκείνη περπατούσε δίπλα του χαμογελαστή, με ένα πράσινο φόρεμα.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε μια ολιγόλεπτη στάση για να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του LiveNews, με τον Τάιλερ να στέκεται λίγα μέτρα πιο κει μαζί με την μητέρα του, περιμένοντας τον Στέφανο Κασσελάκη να τελειώσει.

Κάποια στιγμή, όταν οι δημοσιογραφικές ερωτήσεις δεν τελείωναν, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε αστειευόμενος στον δημοσιογράφο Κυριάκο Μαντούβαλο: «Θα καταλήξω να πάρουμε διαζύγιο πριν αρχίσουμε».

Δείτε το στιγμιότυπο, στο 6ο λεπτό του βίντεο:

Αμέσως μετά τις δηλώσεις, ο Στέφανος Κασσελάκης, πήρε ξανά τη βαλίτσα της πεθεράς του και όλοι μαζί, συνέχισαν προς το ξενοδοχείο.

Δεν παρέλειψε να επαναλάβει πως το γαμήλιο γλέντι του είναι μια ιδιωτική στιγμή, την οποία δεν επιθυμεί να μοιραστεί με τα ΜΜΕ…

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version