Σάββατο, 31 Αυγ.
24oC Αθήνα

Ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα από το γαμήλιο γλέντι απάντησε στη Ντόρα Μπακογιάννη: «Δε θα με πιάσει στον ύπνο λόγω της ημέρας»

Ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα από το γαμήλιο γλέντι απάντησε στη Ντόρα Μπακογιάννη: «Δε θα με πιάσει στον ύπνο λόγω της ημέρας»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Ας μη νομίζει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ότι θα με πιάσει στον «ύπνο» λόγω της ημέρας. Δε σταματάμε ποτέ» γράφει σε ανάρτησή του στο X ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος το απόγευμα αντάλλαξε όρκους αγάπης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και αυτή την ώρα παρτάρουν στο γαμήλιο γλέντι.

Ωστόσο ο Στέφανος Κασσελάκης, κάπου μεταξύ όρκων, γαμήλιου δείπνου και δεξίωσης, μπήκε στο X για να… απαντήσει στην Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κυρία Μπακογιάννη νωρίτερα, είχε μιλήσει νωρίτερα για τον ΒΟΑΚ και σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις προηγούμενες ημέρες. Μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη είπε: «Να κάνει δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης, απλώς πριν τις κάνει να ανοίγει κανένα βιβλίο, κανένα διαδίκτυο. Ακόμα κι ο εγγονός μου το ανοίγει αυτό το διαδίκτυο».

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια;», ρωτάει. Ας μπει στο site http://tollfreeroads.us να ενημερωθεί. Τους πείραξε η κριτική μου για τον ΒΟΑΚ, τον εγκαταλελειμμένο δρόμο – καρμανιόλα για τον οποίο εμπαίζουν τους Κρητικούς, ενώ χάνονται ανθρώπινες ζωές.

Και πέραν του εμπαιγμού, δεν απαντά καν πόσα παραπάνω εκατομμύρια χρέωσε τη χώρα η ΝΔ για τον ΒΟΑΚ σε σχέση με τη δημοπρασία του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλα τέλος πάντων, μιας και μιλάει για Αμερική: Εγώ δεν ξέρω Υπουργό Εξωτερικών στις ΗΠΑ να έχει τον γιο της να περιφέρεται στο ΥΠΕΞ ως επικεφαλής γραφείου. Βλέπε Ντορα Μπακογιάννη, 2006».

Όλα αυτά, ανήμερα της ανταλλαγής όρκων του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μπακμπέθ, στην Κρήτη…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις