Site icon NewsIT

Ο Στέφανος Κασσελάκης «ντύνεται» φαντάρος: Παρουσιάζεται σήμερα στη Θήβα

15.03.2024 | 09:09
Ο Στέφανος Κασσελάκης «ντύνεται» φαντάρος: Παρουσιάζεται σήμερα στη Θήβα

Τρίτο συνέδριο της πρωτοβουλίας "The Upfront Initiative" που υποστηρίζει και προωθεί την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο, στο Ωδείο Αθηνών, Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα Μιχαηλίδου, η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, ο σεναριογράφος, Σσκηνοθέτης, ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού, ο ηθοποιός, παρουσιαστής, επιχειρηματίας Φώτης Σεργουλόπουλος, η καλλιτέχνιδα Ελένη Φουρέιρα και δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Κουρεύτηκε, ξυρίστηκε και σήμερα (15.03.2024) ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζεται στο στρατό. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιαστεί στη στρατόπεδο στη Θήβα, στις 16:00, το απόγευμα. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα υπηρετήσει τη θητεία του στη Θήβα ως απόδημος και η στρατιωτική του θητεία θα διαρκέσει 15 μέρες. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να απολυθεί από το στρατό έως τις 5 Απριλίου.

Πριν μπει στο στρατόπεδο για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, ο Στέφανος Κασσελάκης θα κάνει… περιοδεία στη Θήβα. Το μεσημέρι θα κάνει μια μικρή ομιλία στην πλατεία της πόλης, θα περιοδεύσει στους δρόμους και στις 16:00 το απόγευμα θα παρουσιαστεί στο στρατόπεδο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version