Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ο Στέλιος Πέτσας καλωσόρισε την Μαριάνθη Δημοπούλου στο υπουργείο Εσωτερικών

Ο Στέλιος Πέτσας καλωσόρισε την Μαριάνθη Δημοπούλου στο υπουργείο Εσωτερικών

Τουλάχιστον… ευφάνταστος ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας να καλωσορίσει τη νέα γγ για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς, Μαριάνθη Δημοπούλου στο υπουργείο.

Ένας γλυκύτατος σκυλάκος ήταν η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο Στέλιος Πέτσας, «υποδεχόμενος» διαδικτυακά την Μαριάνθη Δημοπούλου στο νέο της πόστο.

«Καλωσορίζουμε την Μαριάνθη Δημοπούλου, Ειδική Γραμματέα για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Η απόφαση του πρωθυπουργού για τη συγκρότηση στο υπουργείο Εσωτερικών Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς αποτελεί άλλη μια απόδειξη της προσήλωσης του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης στη δέσμευση για την προστασία των ζώων συντροφιάς και την εξασφάλιση της ευζωίας τους, η οποία πήρε σάρκα και οστά με τη ψήφιση του ν. 4830/2021 το περασμένο Φθινόπωρο.

Έχουμε ήδη διανύσει σημαντική απόσταση από τότε μέχρι σήμερα με επιμέρους ενέργειες για την αποτελεσματική εφαρμογή του ν. 4830/2021, αφουγκραζόμενοι όλους τους εμπλεκόμενους φορείς -φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις, ΚΕΔΕ, κτηνιάτρους, φιλόζωους πολίτες κ.α.- με τους οποίους βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία. Η νέα Ειδική Γραμματεία θα αποτελέσει τον πλέον εξειδικευμένο βραχίονα του Υπουργείου Εσωτερικών ώστε το έργο της παρακολούθησης και της απαρέγκλιτης εφαρμογής του κανονιστικού πλαισίου να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και αποτελεσματικότητα, με στόχο: κανένα ζώο κακοποιημένο, κανένα ζώο αδέσποτο.

Καλώς ήρθες Μαριάνθη!», έγραψε ο Στέλιος Πέτσας.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stelios Petsas (@stelios.petsas)

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις