Τετάρτη, 2 Οκτ.
25oC Αθήνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ… γυρίζει σελίδα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ… γυρίζει σελίδα!

Δεν αλλάζει πρόεδρο, δεν φεύγουν στελέχη, δεν έρχεται… “ανασχηματισμός” στο κόμμα. Επικοινωνιακή αντεπίθεση ξεκινά ο ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό να στηριχθεί το έργο της κυβέρνησης και να ανατραπεί το κλίμα όπως τουλάχιστον αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις.

«Γυρίζουμε σελίδα» είναι ο τίτλος του φυλλαδίου που ετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα το έχει ανεβάσει σε μορφή pdf στην ιστοσελίδα του, με τις φράσεις Δίκαιη Ανάπτυξη, Κοινωνική Αλληλεγγύη και Ισχυρή Δημοκρατία θα βρίσκονται κάτω από τον τίτλο. Στο φυλλάδιο υπάρχει, ζωγραφισμένη με κόκκινο χρώμα φυσικά, η μορφή μιας γυναίκας που περνά πάνω από μια γκρίζα τηλεόραση, σαφής αναφορά των εμπνευστών του κόμματος στον “πόλεμο” από τα ΜΜΕ που καταγγέλλουν συχνά.

Το πρώτο κεφάλαιο του φυλλαδίου αφορά στην Κοινωνική Αλληλεγγύη, με τους συντάκτες να κάνουν αναφορά μεταξύ άλλων στο δωρεάν ρεύμα και νερό για ευάλωτα νοικοκυριά, στην επιδότηση ενοικίου για 21.198 δικαιούχους, στην κάρτα αλληλεγγύης, στο πρόγραμμα «δεκατιανό» για μαθητές δημοτικού και νηπιαγωγείου. Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται η Υγεία, η Παιδεία και η Εργασία.

Δεύτερο κεφάλαιο είναι η «Αναδιανομή και Δίκαιη Ανάπτυξη» και τρίτο οι «Δημοκρατικές τομές Ριζοσπαστικό αποτύπωμα», όπου στον υπότιτλο «Διαφάνεια» γίνεται αναφορά στο νομοσχέδιο για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την ιστορική ευθύνη στην πιο κρίσιμη περίοδο για την Ευρώπη να βγάλει τη χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια. Είμαστε αποφασισμένοι να ματώσουμε γι’ αυτό, αλλά θα τα καταφέρουμε» γράφουν οι συντάκτες του φυλλαδίου. Παραδέχονται ωστόσο πως «μπορεί να μην κάναμε όσα θέλαμε» αλλά «δεν πετύχαμε και λίγα». Μιλούν για πεπραγμένα που «αποσιωπούνται και διαστρεβλώνονται από τα κυρίαρχα ΜΜΕ» και για «άναρθρες κραυγές του παλιού πολιτικού συστήματος, με προεξάρχουσα τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη». «Μόνοι μας καταφέραμε να σηκώσουμε ένα δύσκολο φορτίο. Κλείνει ένας κύκλος για τη χώρα», τονίζεται επίσης.

«Η Ελλάδα του αύριο προχωράει με κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, οικονομική σταθερότητα, με επανάκτηση της λαϊκής κυριαρχίας. Η ιστορία έχει ήδη γυρίσει σελίδα», είναι η φράση που «κλείνει» το φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε