Τρίτη, 16 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει «κάθε προσβλητικη συμπεριφορά» χωρίς να αναφέρει το όνομα του Παύλου Πολάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει «κάθε προσβλητικη συμπεριφορά» χωρίς να αναφέρει το όνομα του Παύλου Πολάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως «καταδικάζει κάθε προσβλητική συμπεριφορά» χωρίς να αναφέρει πουθενά το όνομα του Παύλου Πολάκη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πουθενά το όνομα του Παύλου Πολάκη ενώ εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ζητάει να ζητήσει συγγνώμη για αντίστοιχα περιστατικά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία καταδικάζει κάθε προσβλητική συμπεριφορά. Τα στελέχη του έχουν αποδείξει επί μακρόν ότι ξέρουν να σέβονται τους πολιτικούς τους αντιπάλους και επιθυμούν να συμβάλλουν στην ποιότητα του δημόσιου διαλόγου. Αυτό υπογράμμισε και το σημερινό τηλεφώνημα του Στ. Κασσελάκη στη γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε τη διαφορά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών μεταξύ των πολιτικών κομμάτων – η περίπτωση του Δημ. Κυριαζίδη και της σιγής ιχθύος από τον Κυρ. Μητσοτάκη είναι απολύτως ενδεικτική.

Αναμένουμε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης να πάρει τηλέφωνο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και να ζητήσει συγγνώμη για τον βουλευτή Δράμας, αλλά και τη Θεοδώρα Τζάκρη για να ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά του Κώστα Κυρανάκη και τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που είχε χρησιμοποιήσει εναντίον της.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις