Πολιτική

Ο τελευταίος έντονος διάλογος Βαρουφάκη – Τσίπρα πριν από το διαζύγιο

Τον έντονο διάλογο που είχαν ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη λίγο πριν ο πρωθυπουργός απαιτήσει την παραίτηση του δεύτερου, αποκαλύπτει η Real News.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε στο Μαξίμου τον Γιάνη Βαρουφάκη για ζητήσει την παραίτησή του, του είπε: «Σε εσένα και σ’ εμένα δεν θέλουν να δώσουν συμφωνία. Το Grexit δεν το σηκώνει ούτε η κυβέρνηση, ούτε η χώρα. Αν σε κρατήσω, όλα τα βέλη θα πέσουν πάνω σου, θα σε σκίσουν».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρωθυπουργός πρότεινε στον κ. Βαρουφάκη να αναλάβει άλλο υπουργείο, μία πρόταση που έπεσε στο κενό.

«Αλέξη δεν ήρθα στην Ελλάδα για να είμαι διαρκώς υπουργός. Ήρθα για να σε βοηθήσω.Είναι σαν να είμαι καπετάνιος στον Τιτανικό. Να θέλω να στρίψω το τιμόνι να μην πέσει στο παγόβουνο και αντ’ αυτού να δεχθώ να πάω στο μηχανοστάσιο; Δεν με ενδιαφέρει» φέρεται του απάντησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε οικογένειες που έχουν ενταχθεί στα προγράμματα «Σπίτι μου Ι» και «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω»
Οι δικαιούχοι ανάφεραν ότι το κόστος εξυπηρέτησης του δανείου που έχουν λάβει είναι σαφώς χαμηλότερο συγκριτικά με το ενοίκιο που πλήρωναν
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε οικογένειες που έχουν ενταχθεί στα προγράμματα «Σπίτι μου Ι» και «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω»
Χαμός στη δίκη του Πάνου Καμμένου με μάρτυρα κατηγορίας τον Νίκο Κοτζιά: Απειλές, καταγγελίες και παρέμβαση της αστυνομίας
Ο μάρτυρας υπεράσπισης κατήγγειλε πως δέχτηκε απειλές από τον Νίκο Κοτζιά με αποτέλεσμα οι δικηγόροι του Πάνου Καμμένου να ζητήσουν την άμεση σύλληψή του
Χαμός στη δίκη του Πάνου Καμμένου με μάρτυρα κατηγορίας τον Νίκο Κοτζιά: Απειλές, καταγγελίες και παρέμβαση της αστυνομίας