Πολιτική

Ο Τσακαλώτος αποκάλυψε πόσα λεφτά θα χρειαστούν οι τράπεζες

Ενημέρωση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος σχετικά με το δύσκολο θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Τσακαλώτος ξεκαθάρισε πως η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών είναι μία απαραίτητη διαδικασία, προκειμένου να μην υπάρχει κίνδυνος κουρέματος, εκτιμώντας πως δεν θα είναι μεγάλες οι ανάγκες τους.

Μάλιστα, έκανε μία πιο συγκεκριμένη εκτίμηση, λέγοντας πως οι τράπεζες τελικά θα χρειαστούν τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας συν επιπλέον 5 με 6 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωδικός – εξόρμηση στην κοινωνία: Η εντολή Μητσοτάκη και το ορόσημο της ΔΕΘ
Ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί αλλά και οι βουλευτές που θα βρεθούν στις περιφέρειες τους για το Πάσχα, επιδιώκουν να επικοινωνήσουν δια ζώσης στους πολίτες τις πρωτοβουλίες που προωθεί η κυβέρνηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης