Πολιτική

Ο Τσίπρας έριξε τον Βαρουφάκη στα πατώματα… οκλαδόν!

Οτιδήποτε κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Μιλάμε άλλωστε για τον πλέον δημοφιλή υπουργό της κυβέρνησης. Το ότι, λοιπόν, παρακολούθησε την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ καθισμένος οκλαδόν στο... πάτωμα, δεν μπορούσε να περάσει έτσι!

Η αίθουσα της Γερουσίας ήταν γεμάτη από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που καθισμένοι στα έδρανα παρακολουθούσαν την ομιλία του πρωθυπουργού. Όλοι; Όχι όλοι. Ο Γιάνης Βαρουφάκης, θέλοντας μάλλον αν αποδείξει ότι ούτε και σε τέτοια περίπτωση δεν πάει με το ρεύμα, αποφάσισε να κάτσει κατάχαμα.

Έβαλε μπροστά του έναν μπλε σκούρο φάκελο, είχε στα χέρια του το κινητό του και κάθισε κάτω, πότε οκλαδόν και πότε όχι, για να ακούσει όσα είχε να πει ο πρωθυπουργός.

Ο φακός της Τατιάνας Μπόλαρη για το πρακτορείο Eurokinissi και της Συμέλας Παντζαρτζή για το Αθηναϊκό Πρακτορείο τον “έπιασαν
” στα… πατώματα!



















Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 2
Δύσκολη η επούλωση των τραυμάτων στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τον «τυφώνα» Κασσελάκη - Υπό τον φόβο των πρόωρων εκλογών το κόμμα
Καμία εντυπωσιακή εξέλιξη στο θέμα των συνεργασιών ή των προσχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι διορθωτικές κινήσεις του κόμματος για να βελτιώσει την δημοσκοπική εικόνα του
Σωκράτης Φάμελλος 2