Site icon NewsIT

Ο Βούτσης “φωτογράφισε” την αντιπολίτευση για το… πέσιμο στον Λάππα: “Ραντεβού bullying”

08.05.2016 | 14:31
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την Αντιπολίτευση «φωτογράφησε» ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ότι δίνει «ραντεβού Bullying» εναντίoν των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με φορείς στο εντευκτήριο της Βουλής!

Παράλληλα χαρακτήρισε «γκροτέσκο» τη διαγραφή βουλευτών από τα επιμελητήρια. Aπίστευτα μέτρα αστυνομοκρατίας εντός του Κοινοβουλίου κατήγγειλε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης από την Ολομέλεια κατήγγειλε το χθεσινό επεισόδιο αποδοκιμασίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα από συναδέλφους του δικηγόρους στο εντευκτήριο της Βουλής ως «στημένο» και με «δάκτυλο» της Αντιπολίτευσης, διαμηνύοντας ότι δεν επιτρέψει να συμβεί σήμερα bullying κατά των κυβερνητικών βουλευτών.

 

 

Χαρακτηριστικά απαντώντας στη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία σήμερα αναφέρθηκε στο επεισόδιο, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης της απάντησε πως το χθεσινό «επεισόδιο με τους δικηγόρους στο εντευκτήριο είναι στημένο. Δίνονται ραντεβού στο εντευκτήριο που είναι χώρος για βουλευτές και λυπάμαι που πήρατε την ευθύνη για κάτι τέτοιο». Μάλιστα είπε πως χθες δεν έδωσε συνέχεια όταν συνέβησαν αυτά γεγονότα για να μη δοθεί «τροφή» για συνέχεια, αλλά ξεκαθάρισε ότι σήμερα δεν θα επιτρέψει να επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα σημειώνοντας πως «δεν θα επιτρέψω να γίνεται μάχη λεκτική ανάμεσα στους συνδικαλιστές και τους βουλευτές, δεν είναι αυτός ο χώρος και ο τρόπος».

Ο Πρόεδρος της Βουλής μάλιστα, συνέδεσε στην παρέμφαση του αυτή και τις απειλές των επιμελητηρίων για διαγραφές βουλευτών που θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό- φορολογικό νομοσχέδιο λέγοντας όπως μια τέτοια ενέργεια κινείται στα όρια του γκροτέσκο»!

Η βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύης Χριστοφιλοπούλου, αυτό που κατήγγειλε είναι ότι σήμερα το εσωτερικό του κοινοβουλίου αστυνομοκρατείται, καθώς οι εκπρόσωποι των φορέων μπαίνουν μέσα μόνο με τη συνοδεία 3 ή 4 αστυνομικών, στα ραντεβού που έχουν όχι μόνο με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασία αλλά και στα γραφεία των κοινοβουλευτικών ομάδων. Αυτό είπε είναι μια αλγεινή εικόνα. Και μιλώντας με δημοσιογράφους διευκρίνισε ότι είναι άδικο να διασύνδεει ο Πρόεδρος της Βουλής αυτό που είπε εκείνη και διαπίστωσε σήμερα να επικρατεί στους διαδρόμους της Βουλής και έξω από τα γραφεία της ΚΟ του κόμματός της, με το επεισόδιο Λάππα και με τις διαγραφές του ΤΕΕ με τις οποίες και εκείνη έχει διαφορετική άποψη.

Έντονες αντιδράσεις κατά των καταγγελιών του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση περί «στημένων ραντεβού» κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και από βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version