Πέμπτη, 4 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής καταγγέλλει το ΚΚΕ και φοβάται για τη ζωή του

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής καταγγέλλει το ΚΚΕ και φοβάται για τη ζωή του

Για άλλη μία φορά η αίθουσα της Βουλής έγινε πεδίο μάχης αυτή τη φορά ανάμεσα στον χρυσαυγίτη βουλευτή, Δημήτρη Κούκουτση και τον βουλευτή του ΚΚΕ, κ. Καραθανασόπουλο.

Όταν πήρε το λόγο ο κ. Κουκούτσης ζήτησε να μιλήσει στον προεδρεύων, κ. Μαρκογιαννάκη και μάλιστα off the record, λέγοντας πως θέλει να τον προστατέψειθ από τον κ. Καραθανασόπουλο.

Όπως ισχυρίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής του ΚΚΕ στην Πάτρα δήλωσε πως δεν θα αφήσει ρουθούνι δεξιό και θα τους σφάξει όλους. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο χρυσαυγίτης βουλευτής, ο βουλευτής κ. Καραθανόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά πως “στον Μελιγαλά έγινε μισή δουλεια, γουρούνια”, έχουμε φοβηθεί, τρέμουμε, τζάμπα μαγκιές σε εμάς”.

Ο κ. Καραθανασόπουλος που βρισκόταν στην αίθουσα έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του από τις καταγγελίες του χρυσαυγίτη βουλευτή, φωνάζοντας: “ασχολήσουμε με την τσόχα και άσε το ΚΚΕ! Ασχολήσου με τα “κόκκαλα”.

Από την πλευρά του ο κ. Κουκούτσης του απάντησε πως δεν ασχολείται με το ΚΚΕ αλλά με τον ίδιο προσωπικά και φώναζε: “είναι ντροπή σου, τζάμπα μάγκα”.

Στην κόντρα παρενέβη ο προεδρεύων, Χρήστος Μαρκογιαννάκης ο οποίος κάλεσε τον κ. Καραθανασόπουλο να μην δώσει συνέχεια στο επεισόδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χρυσαυγίτες έδιωξαν το Δήμαρχο Μελιγαλά από την Πηγάδα (VIDEO)

Κατεπείγουσα έρευνα για τα επεισόδια από τη Χρυσή Αυγή στο Μελιγαλά

Νέα αιτήματα για άρση της ασυλίας Κασιδιάρη και Παναγιώταρου για τα επεισόδια στον Μελιγαλά

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε