Πολιτική

Ο υπάλληλος που πέρασαν για υφυπουργό και η πρώτη επίσκεψη σε Μητσοτάκη μετά το υπουργικό

Αρκετά ήταν τα παραλειπόμενα πριν και μετά την συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου.

Το πιο αστείο από αυτά ήταν η στιγμή που περνούσε μπροστά από τους φωτογράφους ένας υπάλληλος της Βουλής. Οι φωτογράφοι νόμιζαν ότι επρόκειτο για υφυπουργό της κυβέρνησης – αφού δεν τους ξέρουμε ακόμα καλά – και τα φλας άρχισαν να αστράφτουν. Ο άνθρωπος απορημένος τους κοίταξε και τους είπε: «παιδιά, υπάλληλος της Βουλής είμαι».

Από τα παραλειπόμενα επίσης ήταν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε και χαιρέτισε έναν έναν τους υπαλλήλους στο κυλικείο της Βουλής.

kylikeio

Τέλος, η πρώτη επίσκεψη που δέχθηκε από μη μέλος του υπουργικού συμβουλίου στο γραφείο του στην Βουλή μετά την συνεδρίαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν της αδερφής του Ντόρας Μπακογιάννη. Μάλιστα, την ώρα που έμπαινε η κα Μπακογιάννη στο γραφείο του πρωθυπουργού, έβγαινε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος. Βλέποντάς τον του είπε σε άπταιστα γαλλικά: «Bonjour monsieur le President».

Α.Μ.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή