Δευτέρα, 28 Οκτ.
15oC Αθήνα

Οι δεύτερες σκέψεις του Δ. Αβραμόπουλου για την αρχηγία της Ν.Δ.

Οι δεύτερες σκέψεις του Δ. Αβραμόπουλου για την αρχηγία της Ν.Δ.

Στην Αθήνα έφτασε το βράδυ ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος τις επόμενες ώρες αναμένεται να κάνει γνωστές τις προθέσεις του αναφορικά με την κούρσα της ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία.

Λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση υποψηφιοτήτων για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, άλλο ένα ηχηρό όνομα προστέθηκε στα σενάρια και αυτό είναι του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες δέχεται απανωτά τηλεφωνήματα από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για να κατέβει υποψήφιος για την αρχηγία,.

Ο ίδιος δείχνει να είναι ιδιαίτερα διστακτικός, με το περιβάλλον του Δημήτρη Αβραμόπουλου να αναφέρει πως το χαρτοφυλάκιο που έχει είναι ίσως σήμερα το σημαντικότερο λόγω του προσφυγικού ζητήματος που έχει προκύψει με τη Συρία.

Ο κ. Αβραμόπουλος δεν δείχνει διατεθειμμένος να το εγκαταλείψει, αλλά την ίδια ώρα οι πιέσεις από “γαλάζια” στελέχη είναι ασφυκτικές”.

Πάντως, πλέον ο ίδιος εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει το πρωί της Παρασκευής, καθώς το απόγευμα λήγει η προθεσμία για να υποβάλλει κανείς υποψηφιότητα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε