Site icon NewsIT

Οι “γαλάζιοι” της βόρειας Ελλάδας πιέζουν τον Τζιτζικώστα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας

26.09.2015 | 08:21
ΦΩΤΟ EUROKINISSI - ΑΡΧΕΙΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI - ΑΡΧΕΙΟ

Εντονότατες πιέσεις προκειμένου να είναι υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας δέχεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος προς το παρόν τηρεί σιγή «ιχθύος» αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του.

Στελέχη απο το σκληρό πυρήνα του κόμματος έχουν έρθει σε επαφή με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του εκφράζοντας τη στήριξή τους προς στο πρόσωπό του εφόσον πάρει την απόφαση να είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές διεργασίες της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οχλήσεις προς τον κ. Τζιτζικώστα προέρχονται κυρίως απο τα λεγόμενα «καραμανλικά» στελέχη με τον περιφερειάρχη να έχει επικοινωνήσει με «γαλάζιους» κομματικούς παράγοντες της Βόρειας Ελλάδας απο όλο το φάσμα της παράταξης.
Τα στελέχη καθώς και οι βορειοελλαδίτες φίλοι του κόμματος έχουν στείλει μήνυμα συμπαράστασης στον κ. Τζιτζικώστα θεωρώντας πως ήρθε η ώρα να βγει μπροστά την ώρα που η φημολογούμενη υποψηφιότητά του στηρίζεται στη δοκιμασμένη σχέση του με τη ΝΔ ακόμη και όταν βρέθηκε απέναντι από την παράταξη.
Ο ίδιος αποφεύγει να σχολιάσει τα σενάρια που διακινούνται στους «γαλάζιους» κύκλους και φαίνεται να περιμένει τις ζυμώσεις των επόμενων ημερών στο στρατηγείο της Συγγρού.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version