Πολιτική

Οι μίνι διακοπές του Κώστα Καραμανλή

Ένα τριήμερο στο νομό Ιωαννίνων πέρασε ο Κώστας Καραμανλής, που έκανε… μίνι διακοπές αλλά χωρίς να είναι μαζί του η σύζυγός του τα Νατάσσα και τα δυο τους παιδιά, ο Αλέξανδρος και η Αλίκη. Το πρόγραμμά του είχε… απ’ όλα: από πεζοπορία μέχρι συνάντηση με παλιούς φίλους και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε πεζοπορία στο Γράμμο, επισκέφθηκε την Γράμουστα και τις λίμνες Αρρένες (Μουτσάλια) και το μεσημέρι της Κυριακής (25.06.2017) βρέθηκε στα πανέμορφα Μαστοροχώρια.

Ο Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε και την Βούρμπιανη, που παλαιότερα ήταν ξακουστή για τους ντόπιους κτίστες της καθώς και για τους τεχνίτες ξυλογλυπτικής. Εκεί συναντήθηκε με τον δήμαρχο Κόνιτσας Ανδρεά Παπασπύρου και την αντιδήμαρχο Κατερίνα Δημάρατου.

Μαζί του ήταν ο στενός του φίλος, πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και νυν Συνήγορος του Καταναλωτή, Λευτέρης Ζαγορίτης. Ο πρώην πρωθυπουργός, συνομίλησε με τους κατοίκους της ακριτικής Βούρμπιανης και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Πηγή – Φωτογραφία: epirusgate.blogspot.gr

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Η αντιπολίτευση δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια – «Έχετε θράσος να ζητάτε συγχαρητήρια» απαντά το ΠΑΣΟΚ
«Το ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρεται να επιβιώσει πολιτικά, ακόμα και επάνω στις αγωνίες και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης: Η αντιπολίτευση δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια – «Έχετε θράσος να ζητάτε συγχαρητήρια» απαντά το ΠΑΣΟΚ