Κυριακή, 7 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Οι πονηρές σκέψεις του Κάλχα για το επίδομα Τσίπρα στους βουλευτές

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το επίδομα Τσίπρα που δόθηκε στους βουλευτές που είναι συνταξιούχοι, βάζει πολύ πονηρές σκέψεις στο μυαλό του Κάλχα.

Ο διαβολάκος έβαλε την ουρά του και ο Κάλχας αναρωτιέται: Με τις πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν ως τώρα τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν. Πρώτον ότι το βοήθημα Τσίπρα μπορεί να το πήραν μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι συνταξιούχοι και όχι των άλλων κομμάτων.

Έπειδή όμως το γραφειοκρατικό σύστημα είναι εκτός από ηλίθιο και τυφλό, αποκλείεται αυτό το ενδεχόμενο. Οπότε ένεκα των αποκαλύψεων, περνάμε σε άλλες δύο πονηρές σκέψεις που εμφιλοχώρησαν στο διεστραμμένο μυαλό του Κάλχα.

Η μία είναι ότι τα άλλα κόμματα δεν έχουν βουλευτές που είναι συνταξιούχοι και η άλλη πως αν όντως έχουν βουλευτές που είναι συνταξιούχοι, οι τελευταίοι δεν άκουσαν τίποτα από το θόρυβο που έγινε με τους συνταξιούχους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε πολύ λογικά δεν έψαξαν να δουν αν έχουν πάρει χρήματα για να τα επιστρέψουν.

Οπότε ο Κάλχας προτείνει στους βουλευτές που είναι συνταξιούχοι, να ξεσκονίσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, γιατί θα είναι κρίμα να κατηγορηθούν ότι πήγαν στη ζούλα να φάνε 300 € από επίδομα που δεν δικαιούνται.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε