Site icon NewsIT

Οικονόμου απαντά σε Τσίπρα: Προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών και αντιμετωπίζει α λα καρτ τη Δικαιοσύνη

27.03.2023 | 14:57
Οικονόμου απαντά σε Τσίπρα: Προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών και αντιμετωπίζει α λα καρτ τη Δικαιοσύνη

Στην αντεπίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα πέρασε ο Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία  μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Στην απάντησή του προς τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Οικονόμου επισήμανε ότι «είναι καιρός εκείνος που έχει στο πλευρό του δύο αμετάκλητα καταδικασμένους και μάλιστα για παράβαση καθήκοντος, υπουργούς του, τους κ. Παππά και Παπαγγελόπουλο, να σταματήσει να προκαλεί την νοημοσύνη των πολιτών».

Η γραπτή δήλωση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου:

«Είναι καιρός εκείνος που έχει στο πλευρό του δύο αμετάκλητα καταδικασμένους και μάλιστα για παράβαση καθήκοντος, υπουργούς του, τους κ. Παππά και Παπαγγελόπουλο, να σταματήσει να προκαλεί την νοημοσύνη των πολιτών. Άλλωστε, η Δικαιοσύνη πάντοτε ξεσκεπάζει τις συνομωσίες, τις σκευωρίες και τα ρυπαρά δίκτυα. Και της έχουμε εμπιστοσύνη, σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα που την αντιμετωπίζει α λα καρτ και βλέπει τους θεσμούς ως εργαλεία για την εξυπηρέτηση των πολιτικών του σκοπιμοτήτων».

Σημειώνεται ότι κατά την επίσκεψή του στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε κάνει λόγο νωρίτερα για «επιχείρηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη προκειμένου να παρακολουθεί σχεδόν το μισό πολιτικό σύστημα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version