Πολιτική

Οικονόμου για ανάρτηση Τσίπρα: Θλιβερή πολιτικά και ηθικά προσπάθεια αλλαγής ατζέντας

Απεγνωσμένη προσπάθεια αλλαγής ατζέντας, χαρακτηρίζει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί πανδημίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί μάλιστα τον κ. Τσίπρα για «πολιτική εκμετάλλευση των ανθρώπινων απωλειών από τον κορονοϊό», εκμετάλλευση που χαρακτηρίζει «θλιβερή πολιτικά και ηθικά».

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου είναι η ακόλουθη:

«Είναι καλύτερο για τον κ. Τσίπρα να αλλάξει άποψη και να ψηφίσει την αμυντική συμφωνία, παρά να προσπαθεί απεγνωσμένα να αλλάξει την ατζέντα. Η μικροπολιτική στόχευση της αλλαγής ατζέντας, με την πολιτική εκμετάλλευση των ανθρώπινων απωλειών από τον κορονοϊό, είναι θλιβερή πολιτικά και ηθικά. Όσο για την επίκαιρη ερώτηση, ας μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας θα απαντηθεί όπως ορίζει η κοινοβουλευτική διαδικασία την άλλη εβδομάδα, την επόμενη Παρασκευή».

Στον κυβερνητικός εκπρόσωπο απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, κάνοντας λόγο για «απανθρωπιά και κυνισμό» του κ. Οικονόμου, επειδή «κατανοεί την συζήτηση για την πανδημία ως προσπάθεια αλλαγής ατζέντας».

«Για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο οι 300 απώλειες την εβδομάδα είναι από ότι φαίνεται ρουτίνα και το γεγονός ότι για άλλη μια φορά η κοινωνία ανοχύρωτη καλείται να αντιμετωπίσει ένα νέο κύμα της πανδημίας λεπτομέρεια.

Η κυβέρνηση που έχει διαλύσει κάθε αίσθημα ασφάλειας της κοινωνίας κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες και χρεώνει σε αυτούς την αποτυχία της. Προφανώς μια κυβέρνηση που πιστεύει ότι τα πάντα είναι επικοινωνία νιώθει ότι δεν έχει να απαντήσει γιατί βρισκόμαστε σταθερά στις χειρότερες θέσεις της Ευρώπης στο θέμα τόσο των απωλειών όσο και του εμβολιασμού. Στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης δεν θα κληθεί να απαντήσει μόνο για τις ευθύνες του στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και για αυτή την πρωτοφανή αθλιότητα του κυβερνητικού του εκπροσώπου», αναφέρει ακόμη ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης