Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: «Νιώθει πανικό μετά την ομόφωνη καταδίκη του Νίκου Παππά»

Ο Αλέξης Τσίπρας, «εξαιτίας του πανικού που τον έχει καταλάβει μετά την ομόφωνη καταδίκη» του Νίκου Παππά, λέει «πράγματα παράλογα, ασυνάρτητα και θεσμικά επικίνδυνα» απαντά ο Γιάννης Οικονόμου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τα σχόλια που έκανε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά την απόφαση για 2 χρόνια φυλάκιση με 3ετή αναστολή στον Νίκο Παππά, ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε μεταξύ άλλων ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «δειλός γιατί δεν τόλμησε να διώξει τον ίδιο». Με αφορμή αυτά, ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε πως:

«Ο κ. Τσίπρας, εξαιτίας του πανικού που τον έχει καταλάβει μετά την ομόφωνη καταδίκη του κ. Παππά, του παλαιότερου και στενότερου συνεργάτη του, λέει πράγματα παράλογα, ασυνάρτητα και θεσμικά επικίνδυνα.

Ο κ. Παππάς δικάστηκε και καταδικάστηκε ομόφωνα από τους φυσικούς του δικαστές στο Ειδικό Δικαστήριο, στο οποίο είχε παραπεμφθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη κι όχι από τη Βουλή, όπως ακριβώς προβλέπεται στο Σύνταγμα και στην κείμενη νομοθεσία.

Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι για να κρατάει τον κ. Παππά στον ΣΥΡΙΖΑ και τα ψηφοδέλτια του, ο κ. Παππάς “κρατάει” δυνατά τον κ. Τσίπρα. Το ερώτημα που απομένει να απαντηθεί είναι με τι, αλλά θα το μάθουμε κι αυτό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1