Site icon NewsIT

Όλα ανοικτά από τον Λ.Αυγενάκη για το αν θα ψηφίσει τον ΕΝΦΙΑ

11.09.2014 | 10:14
Όλα ανοικτά από τον Λ.Αυγενάκη για το αν θα ψηφίσει τον ΕΝΦΙΑ

Απέφυγε να απαντήσει αν θα καταψηφίσει την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ ο βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο. Ωστόσο, από τα λεγόμενά του είναι όλα ανοικτά.

«Αν δεν αντικατασταθώ θα παω να ψηφίσω. Παρακολουθώ τις εξελιξεις με πολλή προσοχή. Στηρίζω την κυβέρνηση και στηρίζω τις προσπάθειες που έχουν γίνει. Γι’ αυτό και κάνω τις παρατηρήσεις που κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας για την χθεσινή του δήλωση είπε: «Ήταν μια αυθόρμητη κίνηση η δήλωσή μου», ενώ στο ερώτημα αν θα καταψηφίσει αν δεν τον αντικαταστήσουν είπε: «Νομίζω ότι είναι πρόωρη η ερώτηση. Μπορεί να γίνουν αλλαγές και βελτιώσεις.»

Και συνέχισε: «Εχουμε ένα πρωτοφανές. Δώσαμε μια πραγματική μάχη. Πριν φτάσει στο κατώφλι της Βουλής κάναμε συναντήσεις και συζητήσεις με τον Στουρνάρα μέχρι τα ξημερώματα και καταλήξαμε να ψηφίσουμε ένα κείμενο. Όμως, κατά την εφαρμογή του γίνονται αστειότητες. Ρωτάμε ποιός έχει την ευθύνη για τα λάθη που γίνονται.»

Πρότεινε την σύσταση μια υπηρεσίας όπου ο φορολογούμενος θα μπορεί να καταθέσει την ένστασή του.

«Υπάρχουν περιπτώσεις που έχουμε σημεία και τέρατα από λάθη υπηρεσιακών παραγόντων. Επίσης ζητάμε ουσιαστικές βελτιώσεις τις οποίες έχω καταθέσει γραπτώς.  Η δημοκρατία και ο ρόλος του βουλευτή είναι να παλεύει και να πιέζει γι’ αυτα που θέλει. Εμένα ο ρόλος μου και η έγνοια μου είναι να επιμείνω», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βούλτεψη: Δεν είπα “χαμένα” λεφτά την αγορά ακινήτων

ΕΝΦΙΑ: περισσότερες από 6 οι δόσεις και μεγαλύτερη η έκπτωση;

Αλλαγή βουλευτών για να περάσει ο ΕΝΦΙΑ!

Tags:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version