Site icon NewsIT

Όλγα Γεροβασίλη: «Είσαι πολύ μικρός και νεόφερτος για να μιλάς για τη δική μας ιστορία»

07.09.2024 | 18:56
Όλγα Γεροβασίλη: «Είσαι πολύ μικρός και νεόφερτος για να μιλάς για τη δική μας ιστορία»

Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

«Λάθη πολιτικής και πολιτικών σχεδιασμών συγχωρούνται, αλλά το να πορεύεσαι χωρίς ήθος και αξίες δεν συγχωρείται» είπε μεταξύ άλλων η Όλγα Γεροβασίλη στην ομιλία της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Ακούμε για ενότητα, σύνθεση, υπευθυνότητα κλπ. αλλά τα εννοούμε όλα αυτά;» αναρωτήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη και πρόσθεσε για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Απειλές, διχασμό, απρέπεια, κακία ακούσαμε σήμερα από τον Πρόεδρο. Ακούσαμε και προσβολές…. Δεν έχουν αυτά σχέση με τις αξίες της Αριστεράς. Το νέο δεν είναι ηλικιακό. Είναι ιδεολογικό.

«Χωρίς τις ίδιες αξίες και χωρίς σεβασμό τίποτα δεν μπορεί να είναι νέο.  800 «εγώ» είχε η ομιλία του Προέδρου και ελάχιστα «εμείς». ⁠Αμετροέπεια να λέει ο Πρόεδρος ότι έλιωσε σόλες στη χώρα έναν χρόνο, όταν εμείς έχουμε λιώσει χρόνια πολλά σόλες για αυτό το κόμμα και από ένα μικρό κόμμα έγινε κυβέρνηση».

«Στο Συνέδριο ποτέ δεν υποχώρησα. Το Συνέδριο αποφάσισε να μην γίνουν εκλογές. Πολλά από εκείνα που είχα επισημάνει τότε ισχύουν δυστυχώς και σήμερα. Σεβάστηκα την απόφαση του Συνεδρίου και δήλωσα ότι θα δώσουμε τη μάχη των ευρωεκλογών ενωμένοι» τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη.
«Στο νομό μου στην Άρτα είχαμε το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα αντίθετα με πολλούς άλλους νομούς και ακούσαμε σήμερα ότι δεν κάναμε τίποτα στις εκλογές… Μόνη λυτρωτική λύση να πάμε σε νέες εκλογές Προέδρου» κατέληξε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version