Τετάρτη, 28 Αυγ.
27oC Αθήνα

Όλγα Γεροβασίλη: Κατασκευή εσωτερικών εχθρών με κύριο στόχο πλέον τον Αλέξη Τσίπρα

Όλγα Γεροβασίλη: Κατασκευή εσωτερικών εχθρών με κύριο στόχο πλέον τον Αλέξη Τσίπρα
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στην παρέμβασή της στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη έκανε σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας ότι ποτέ το λάθος δεν διορθώνεται με λάθος και πως μετά τις Ευρωεκλογές, γίνονται μόνο λάθη πάνω σε προηγούμενα λάθη…

Η Όλγα Γεροβασίλης μίλησε για κατασκευή εσωτερικών εχθρών με κύριο στόχο πλέον τον Αλέξη Τσίπρα.. «Όχι Στέφανε, σε ένα χρόνο δεν έφαγες εσύ το μεγαλύτερο bullying. Δεν πρόλαβες σε ένα χρόνο. Υπάρχουμε εδώ μέσα άνθρωποι που έχουμε αγωνιστεί σε πολύ δύσκολα για τη χώρα».

Η ίδια τόνισε ότι όλοι κρίνονται κάθε μέρα, άρα και ο πρόεδρος και είναι εκείνος που ευθύνεται «που παράγουμε συνεχώς αρνητικές ειδήσεις».

Τόνισε επίσης ότι δεν είναι χρήσιμοι όσοι λένε σε όλα «ναι», ενώ ξέρουν την αλήθεια. « Ό,τι πιστεύω το έκανα πάντα ανοιχτά και ορατά και τα θετικά και αρνητικά».

Η Όλγα Γεροβασίλη είπε ακόμα πως σήμερα δεν προτείνεται αλλαγή για να πάμε μπροστά. Γίνεται άλλο ένα ξεκαθάρισμα….

Για τον Σωκράτη Φάμελλο, τόνιζε ότι εκείνος «υπηρέτησε το ρόλο του και κράτησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή και σε πολύ δύσκολες στιγμές με πολλή μεγάλη επάρκεια και αξιοπιστία και αυτό είναι κοινός τόπος σε όλη την κοινωνία».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις