Τετάρτη, 18 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Όλγα Γεροβασίλη: Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ – Υπήρξαν κι άλλοι που δέχθηκαν bullying

Όλγα Γεροβασίλη: Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ – Υπήρξαν κι άλλοι που δέχθηκαν bullying
EUROKINISSI / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε η αντιπρόεδρος της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη, σημειώνοντας πως ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέση στο κόμμα, ενώ αποκάλυψε πως υπήρξαν και άλλοι που δέχθηκαν bullying, λόγω «αυταρχικών συμπεριφορών».

«Ο κ. Στέφανος Κασσελάκης ήταν δυστυχώς, παρά τις αρχικές προσδοκίες, μία δυσάρεστη εξέλιξη για πολιτικούς και αξιακούς λόγους» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κ. Όλγα Γεροβασίλη, κατηγορώντας τον πως δεν έδειξε να έχει πολιτική εμβάθυνση στα πράγματα.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη πως ο ίδιος δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως είπε δεν γνωρίζει τα βασικά της Αριστέρας, ενώ υπενθύμισε τους ακραίους χαρακτηρισμούς περί «κουκουλοφόρων» που ο ίδιος χρησιμοποίησε.

«Η σκληρότερη προπαγάνδα που έρχεται από δεξιούς αντιπάλους μας δεν έχει χρησιμοποιήσει τον όρο. Εκτιμώ, πως έπειτα από ένα χρόνο στην Ελλάδα, τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει τα βασικά στοιχεία της Αριστεράς και να γνωρίζει πως στο Σώμα που απευθύνεται είχε μέσα αγωνιστές και ανθρώπους που φυλακίστηκαν στη Δικτατορία» είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Mega.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο κόμμα, ανέφερε πως ο στόχος των τελευταίων συχνών συνεδριάσεων της Πολιτικής Γραμματείας έχει να κάνει με την οργάνωση του οδικού χάρτη μέχρι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τις διαδικασίες για την εκλογή της νέας ηγεσίας του κόμματος.

«Προφανώς, κάποιοι θα διεκδικήσουν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει αυτοί οι κάποιοι να έχουν ορισμένες προϋποθέσεις. Στην Πολιτική Γραμματεία, συζητήθηκαν θέματα, όπως εάν κάποιος πρέπει να εμφανίσει το Πόθεν Έσχες του ή ένα πιστοποιητικό ποινικού μητρώου» είπε.

Την ίδια σιτγμή εξέφρασε την άποψη πως εκτός από την βουλευτή του κόμματος Κατερίνα Νοτοπούλου, υπήρξαν και άλλοι που δέχτηκαν εκφοβισμό από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας αυταρχικών συμπεριφορών.

Η ίδια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας παράλληλα πως το κόμμα «θα πρέπει να ανασυνταχτεί γρήγορα προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των πολιτών».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις