Κυριακή, 21 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Όλοι θέλουν να γίνουν… Θεοχάρης! Δεκάδες τα βιογραφικά, ποιοι είναι φαβορί!

Όλοι θέλουν να γίνουν… Θεοχάρης! Δεκάδες τα βιογραφικά, ποιοι είναι φαβορί!

Αυτή κι αν είναι… κοσμοσυρροή! Δεκάδες είναι τα βιογραφικά που έχουν υποβληθεί για τη θέση του διαδόχου του Χάρη Θεοχάρη στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Μόλις μια μέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία (σ.σ. λήγει αύριο Κυριακή) για την υποβολή βιογραφικών στο opengov.gr, τα βιογραφικά είναι δεκάδες και περιμένει πολλή δουλειά εκείνους που θα επιλέξουν τον νέο γγ Εσόδων, αφού η θέση αναμένεται να έχει βρει τον νέο κάτοχό της μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Πενταμελής επιτροπή, στην οποία συμμετέχει και ο Πιέρ Λεπίτ, γενικός επιθεωρητής του υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας, θα αξιολογήσει όσους έχουν στείλει βιογραφικό.

Σύμφωνα με το Έθνος, πάντως, υπάρχουν και φαβορί για τη θέση του Χάρη Θεοχάρη.

“Ακούγονται” ο Χάρης Τσαβδάρης, γενικός γραμματέας Πληροφορικών Συστημάτων αλλά και Στέλιος Κουτνατζής, ειδικός σύμβουλος του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη.

Κομισιόν και ΔΝΤ, που εξέφρασαν την “ανησυχία” τους όταν απομακρύνθηκε από τη θέση ο Χάρης Θεοχάρης, παρακολουθούν διακριτικά το θέμα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν στείλει… μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν επιθυμούν να αναλάβει νέος γγ Εσόδων πολιτικό πρόσωπο.

Επίσης, η κυβέρνηση φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει ορισμένες αρμοδιότητες από τη γενική γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και να τις μεταφέρει στον υφυπουργό Οικονομικών, αλλά αυτό δε θα… αρέσει στην τρόικα και θεωρείται βέβαιο πως θα θέσει “βέτο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης – Μέσω facebook γίνονταν οι συνεννοήσεις – Τα ψεύτικα προφίλ και οι …”λακκούβες” στα sms

“Καρφιά” Άδωνι για τις περικοπές στους ένστολους – “Αδιανόητη” η υποχώρηση για τη διαθεσιμότητα

Παγκόσμιος εξευτελισμός για την Ισπανία (VIDEO)

Η τούρτα – μπάλα για τον Αντρέα Σάμαρη (VIDEO)

Γιώργος Χατζάκης ο νέος… Θεοχάρης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε