Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: “Μηνύματα” Τσίπρα, βόμβες Φίλη!

Χριστοδουλοπούλου
Φωτογραφία: Eurokinissi

– Σφοδρή επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα και… έμμεση αναφορά στον Πάνο Καμμένο από τον Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
– Άστραψε και βρόντηξε ξανά του Νίκου Παππά για την ΕΡΤ και κατά του Πάνου Καμμένου ο Νίκος Φίλης
– “Γκάζια” και παράπονα από τον Τρύφωνα Αλεξιάδη
– Τασία Χριστοδουλοπούλου: Δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε ανθρώπους που είναι κατά της συμφωνίας Πρεσπών, έχουν ρατσιστικές απόψεις
Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο live blog του newsit.gr

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συνεδριάζει σήμερα Σάββατο (13.10.2018) η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ατζέντα της Κ.Ε. βρίσκονται όλες οι πολιτικές εξελίξεις. Και όπου πολιτικές εξελίξεις, βάλτε στις κορυφαίες θέσεις το ζήτημα με την ενδοκυβερνητική κόντρα, μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και Πάνου Καμμένου.

Οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας στις ΗΠΑ προκάλεσαν και την βεντέτα με την Εφημερίδα των Συντακτών και κάπως έτσι το… καρφάκι του Αλέξη Τσίπρα προς τον συγκυβερνήτη του έμοιαζε… αναπόφευκτο.

Λεπτό προς λεπτό στο live blog του newsit.gr όσα γίνονται στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ με… Καμμένο και όλες τις πολιτικές εξελίξεις

Εκτός από τη σχέση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στην ατζέντα βρίσκονται επίσης οι επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις: Αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές, εθνικές εκλογές, καθώς επίσης και η ανασυγκρότηση του κόμματος και εκλογή νέας Πολιτικής Γραμματείας.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο στόχος είναι το αργότερο στις αρχές Νοεμβρίου να έχουν αποφασιστεί οι υποψηφιότητες που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις Περιφέρειες.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής το «χρίσμα» έχει δοθεί σε 7 Περιφέρειες. Πρόκειται για τους δύο νυν περιφερειάρχες που είχαν στηριχθεί και την προηγούμενη φορά, τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Επίσης, τον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη, τον Γιώργο Δέδε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον Κωνσταντίνο Κατσιμίγα για την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη και τον Δημήτρη Αναγνωστάκη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Αναφορικά με την εκλογή νέας Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Κυριακή, φαίνεται να προκρίνεται να υπάρξει πρόταση για ενιαία ΠΓ, με μικρότερο αριθμό μελών από τη σημερινή, η οποία αριθμεί 29 μέλη, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει και πρόταση για διατήρηση της σημερινής δομής της ΠΓ. Τονίστηκε η επιθυμία όλων η νέα ΠΓ να προκύψει με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις