Πολιτική

ΟΝΝΕΔ:επιστολή στελεχών σε Μπακογιάννη

43 στελέχη κατέθεσαν με επιστολή της προτάσεις τους για τη "μεγάλη ΝΔ".

Στην επιστολή τους προς την Ντόρα Μπακογιάννη τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ ζήτησαν να γίνει διάλογος για τα αίτια της ήττας της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές.

Ωστόσο, διευκρινίζουν ότι δεν έχουν ως στόχο να καταλογίσουν ευθύνες αν και υπογραμμίζουν ότι “όλους άλλωστε μας αναλογεί κάποιο μερίδιο ευθύνης. Απλά, κάποιους το μερίδιο τους στην πορεία της παρακμής βαραίνει περισσότερο και δυστυχώς δεν τους είδαμε να το αναλαμβάνουν”.

Ως προς τα οργανωτικά του κόμματος, ζήτησαν, μεταξύ άλλων, να υπάρχει καθορισμένη χρονική θητεία του προέδρου που θα εκλέγεται απευθείας από τα μέλη και να θεσπιστεί θητεία για όλα τα μέλη στα κεντρικά όργανα και τις περιφερειακές οργανώσεις.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου – «Για διευκόλυνση της δικαιοσύνης στην υπόθεση των Τεμπών»
«Υποβάλλω την παραίτηση μου, με πρωταρχικό σκοπό τη διευκόλυνση του έργου της ελληνικής Δικαιοσύνης στην υπόθεση των Τεμπών», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Παπαγεωργίου στην επιστολή παραίτησης προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Βασίλης Παπαγεωργίου