Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση Κρανιδιώτη: Φασιστικές πρακτικές και αθλιότητες – Να καταδικάσει η ΝΔ

Να καταδικάσει τη δήλωση του στελέχους της Φαήλου Κρανιδιώτη, ζητά από τη ΝΔ το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ...

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πώς η δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη “προκαλεί αποτροπιασμό και παραπέμπει ευθέως σε φασιστικές απόψεις και πρακτικές. Η ΝΔ δεν μπορεί να είναι όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας”.

Όλη η ανακοίνωση:

“Η δήλωση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, του υποψήφιου βουλευτή και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Φ. Κρανιδιώτη σχετικά με τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα, προκαλεί αποτροπιασμό και παραπέμπει ευθέως σε φασιστικές απόψεις και πρακτικές.

Η ΝΔ δεν μπορεί να είναι όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας.
 
Απαιτούμε από τη ΝΔ και τον κ.Μητσοτάκη να καταδικάσουν απερίφραστα τα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης περί «εκτέλεσης» του Γ. Μουζάλα και να διαχωρίσουν τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις αθλιότητες που εκστομίζουν στελέχη της”.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβέρνηση για «Εστία» σχετικά με το e-mail Τριαντόπουλου: Βαθιά παραπλανητικό το δημοσίευμα, διαστρεβλώνει την αλήθεια
«Το mail δεν αναφέρει οτιδήποτε για εντολή. Είναι το ζήτημα της εκ των υστέρων χρηματοδότησης των όσων κατέβαλε η Περιφέρεια» σημείωσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Χρήστος Τριαντόπουλος