Πολιτική

Οργισμένη αντίδραση Τασούλα για Κασιμάτη!

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας επικοινώνησε με την γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη. Χαρακτήρισε απαράδεκτη την δήλωση της Νίνας Κασιμάτη. Της ζήτησε να επικοινωνήσει με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και να ανακαλέσει!

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα για την δήλωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη η οποία αποκάλεσε τους ασυτυνομικούς «μπάτσους, γουρούνια, δολοφόνους». Ο κ. Τασούλας επικοινώνησε με την γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και αφού χαρακτήρισε απαράδεκτη την δήλωση της κας Κασιμάτη, ζήτησε από την κα Γεροβασίλη να επικοινωνήσει μαζί της και να της ζητήσει να ανακαλέσει.

Φωτιές έχει ανάψει το σχόλιο στο Facebook που έκανε η βουλευτής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, γράφοντας το… γνωστό σύνθημα «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».

Click4More Μήνυση αστυνομικών κατά Κασιμάτη για το “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, να την διώξει από την Κ.Ο. του κόμματος και βέβαια να καταδικάσει.

«Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έγραψε το σύνθημα “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”. Η ενέργεια αυτή αποτελεί προσβολή όχι μόνο για την Αστυνομία αλλά και για την Δημοκρατία. Περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τη δημοκρατική ευαισθησία και να την αποδοκιμάσει. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποπέμψει την κυρία Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει η ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Kυριάκος Μητσοτάκης: Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός με 6 νέες πρωτοβουλίες που διευρύνουν την περίμετρο και στα εισοδήματα της μεσαίας τάξης
«Σχεδόν 33,5 χιλιάδες δανειολήπτες πέτυχαν ''κούρεμα'' έως 30% στις οφειλές τους και νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή τους έως 26 χρόνια», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου