Site icon NewsIT

Ορκίστηκε η Πόπη Τσαπανίδου: «Θα δούμε τι θα γίνει», η απάντηση στο αν θα την διαγράψουν

30.08.2024 | 10:12
Ορκίστηκε η Πόπη Τσαπανίδου: «Θα δούμε τι θα γίνει», η απάντηση στο αν θα την διαγράψουν

Ορκωμοσία στην Βουλή της Πόπης Τσαπανίδου, ως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024. Η Πόπη Τσαπανίδου, ως πρώτη επιλαχούσα του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, καταλαμβάνει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου που παραιτήθηκε. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ορκίστηκε το πρωί της Παρασκευής (30.08.2024) στη Βουλή η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία πήρε τη θέση του Όθωνα Ηλιόπουλου που είχε παραιτηθεί.

Η Πόπη Τσαπανίδου ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο, κάτι το οποίο δεν συνηθίζει η πλειονότητα των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν έφτασε στη Βουλή ρωτήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει τις κατηγορίες εναντίον της, πως η επιλογή της να καλύψει την ορφανή έδρα εμποδίζει την είσοδο Κασσελάκη στη Βουλή.

«Είπαμε πράγματα και στην ανακοίνωση, έχουμε να πούμε πολλά πράγματα και στη συνέχεια», σχολίασε ενώ απαντώντας στην ερώτηση αν φοβάται μήπως την διαγράψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτή της την επιλογή, η ίδια είπε με νόημα «θα δούμε τι θα γίνει».

Ο προεδρεύων Α’ Αντιπρόεδρος Γιάννης Πλακιωτάκης ευχήθηκε στην κυρία Τσαπανίδου εκ μέρους του Σώματος καλή επιτυχία στο έργο της.

«Αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»

«Έγινε σήμερα η ορκωμοσία μου, αναλαμβάνω κι εγώ τα καθήκοντά μου. Μού έγινε μία πρώτη ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Παππά και τον διευθυντή της Κ.Ο., Θανάση Μωραΐτη, σε πολύ καλό κλίμα για το πώς θα δουλέψουμε στο εξής», δήλωσε μετά την ορκωμοσία της η κ. Τσαπανίδου.

«Είμαι αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να εργαστώ κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις  υπηρετώντας τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Σας ευχαριστώ πολύ», υπογράμμισε.

Νίκος Παππάς: «Η Πόπη Τσαπανίδου θα βελτιώσει τις δυνατότητές μας»

«Από σήμερα η Πόπη Τσαπανίδου είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Είναι ένα άξιο στέλεχος της παράταξης και με την επάρκειά της, την οποία και στο παρελθόν έχει αποδείξει, θα βελτιώσει τις δυνατότητές μας  να παρεμβαίνουμε στη Βουλή και να επικοινωνούμε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για πολλά θέματα, προς την κοινωνία», δήλωσε από την πλευρά του ο νέος επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Παππάς.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version