Δευτέρα, 5 Αυγ.
29oC Αθήνα

Ορκωμοσία: Ο αγέλαστος υπουργός, η πένα που έπεσε και η πιο συγκινητική στιγμή

Ορκωμοσία: Ο αγέλαστος υπουργός, η πένα που έπεσε και η πιο συγκινητική στιγμή

Η κυβέρνηση Τσίπρα ορκίστηκε και από αύριο πιάνει δουλειά, ωστόσο κάθε κίνηση των μελών της παρακολουθείται με μεγάλη προσοχή τόσο από τα εγχώρια όσο και από τα ξένα ΜΜΕ. Ετσι όλα τα βλέμματα έπεσαν στην σημερινή ορκωμοσία της κυβέρνησης και φυσικά οι κάμερες δεν ήταν δυνατόν να τα καταγράψουν όλα.

Το παρασκήνιο αρκετό όπως και τα ευτράπελα που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια κυρίως των υπογραφών από τους νέους υπουργούς.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης την ώρα που πήγε να υπογράψει έβαλε τα γέλια. Από τον ενθουσιασμό του ξέχασε να χαιρετήσει τον Κάρολο Παπούλια και αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, από την φούρια του έριξε κάτω την πένα με την οποία υπέγραφαν οι υπουργοί.

Ο Πάνος Σκουρλέτης ήταν συνεχώς αγέλαστος. Πολύ σοβαρός πήγε να υπογράψει και τότε του φώναξαν κάποιοι δημοσιογράφoι: «Για σήμερα μόνο χαμογέλα!» και τους έσκασε ένα χαμόγελο.

Ο Τέρενς Κουίκ κάθισε περισσότερο απ’ ολους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και έπιασε και κουβέντα μαζί του.
Ο Θοδωρής Δρίτσας ήταν ίσως πιο χαρούμενος και από τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελάει.

Η σύζυγος του Θοδωρή Δρίτσα, η κα Τασία Χριστοδουλοπούλου φανατική καπνίστρια άναψε τσιγάρο με το που βγήκε από το Προεδρικό Μέγαρο.


Ο Πάνος Καμμένος έβαλε αυτό που λέμε υπογραφή – μαμούθ! Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που καβάλησε δυο ονόματα!

Η πιο συγκλονιστική στιγμή της ορκωμοσίας ήταν όταν πήγε να υπογράψει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Όλοι σταμάτησαν να μιλάνε και παρακολούθησαν τον πρώτο τυφλό υπουργό να συνοδεύεται ώστε να βάλει την υπογραφή του.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε