Πολιτική

Όταν ο Ερντογάν επισκέφθηκε τον Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι του

Το βράδυ της 14ης Μαΐου 2010 και λίγο πριν δειπνήσουν στο εστιατόριο “Διόνυσος”, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επισκέφθηκαν τον Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι του, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους, Άντα Παπανδρέου και Εμινέ Ερντογάν.

Ο -τότε πρωθυπουργός την Τουρκίας- Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνομίλησε με τον αείμνηστο μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, και όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν στην ταράτσα του σπιτιού του με θέα την Ακρόπολη.

erdogan mikis eurok erdogan mikis eurok erdogan mikis eurok erdogan mikis eurok

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή