Πολιτική

Όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος υποδέχθηκε τον Στέφανο Κασσελάκη στο σπίτι του

Στο νέο του σπίτι το οποίο ακόμα είναι εργοτάξιο όπως είπε ο ίδιος, ξενάγησε τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ήταν εκείνος που του άνοιξε την πόρτα με τον Στέφανο Κασσελάκη να του λέει χαριτολογώντας: «Πως αισθάνεσαι που δεν σου έκανα ασφαλιστικά μέτρα που έκανες ποδαρικό πριν καν μπω;»

Κατά την ξενάγηση είπε: «Όπως βλέπεις είναι εργοτάξιο μόλις άρχισε η ανακατασκευή η ανακαίνιση. Πάντα ήμασταν άνθρωποι του κέντρου στην αστική μας ζωή αλλά προτιμούμε και τη φύση». Τότε έκανε την εμφάνισή της η σκυλίτσα του Φάρλι την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλεσε ιδιοκτήτρια του σπιτιού. 

kasselakis farlie

Σε άλλο σημείο της ξενάγησης στο σπίτι στο οποίο θα μείνει με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ ο Στέφανος Κασσελάκης είπε προς το Νίκο Ευαγγελάτο: «Τώρα που έχεις δοκιμάσει τα έπιπλα θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε επίπλωση».

Όταν έφτασαν στον χώρο που θα γίνει μπαρ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε αναφερόμενος στην πρόσφατη περιοδεία του στην Κρήτη: «Μετά τα 10 λίτρα τσικουδιά που ήπια στην Κρήτη θα κάνω λίγη αποτοξίνωση».

Δείτε εδώ την ξενάγηση

 

 

Όταν έφτασαν στο καθιστικό ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι θα είναι παρόμοιο με εκείνο που είχε δείξει ο Νίκος Ευαγγελάτος όταν έγινε γνωστή η αγορά του σπιτιού. Είπε ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες με τον σύζυγό του για την διακόσμηση και αναφερόμενος στο γεγονός ότι άνοιξε το σπίτι του είπε: «Στον ιδιωτικό τομέα εγώ έχω πετύχει. Δεν πέρασα μερικά χρόνια με κονέ σε μια τράπεζα όπου έφερα ζημίες από την δουλειά μου».

 

Ερωτηθείς γιατί αγόρασε σπίτι και δεν νοίκιασε είπε: «Γιατί ήρθαμε για να μείνουμε. Όπως κάθε Έλληνας θέλουμε να έχουμε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας. Θέλουμε να έχουμε ένα μέρος να σχεδιάσουμε τη ζωή μας μακροπρόθεσμα».

 

Εξήγησε ότι «η επιλογή αγοράς ή ενοικίου είναι μια χρηματοοικονομική επιλογή. Είμαστε εδώ για να μείνουμε για πάντα και πρέπει να έχουμε έναν χώρο να μπορούμε να φανταστούμε την ζωή μας σε 10 ή 20 χρόνια από τώρα. Για τα παιδιά είπε ότι πιστεύω ότι θα χωράει αλλά είναι πολλοί παράγοντες αλλά ποιος ξέρει τι έρχεται στη ζωή μας.

Δεν γύρισα στην Ελλάδα επειδή μου έδωσε κάποια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία. Οι απόδημοι δεν θέλουν να έρθουν σε μια χώρα αναξιοκρατίας. Όταν δεν παίρνεις ούτε ένα ευρώ ούτε από το κόμμα σου ούτε από τους πολίτες τότε είναι λειτούργημα η πολιτική. Έχουμε πολλά ικανά στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν ήταν προβεβλημένα. Ο κόσμος εκεί έξω πονάει. Και μπορεί να έχω την τύχη να έχω ένα ακριβό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας το οποίο κοστίζει 1,8 εκατομμύρια ευρώ».

 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ