Site icon NewsIT

«Όχι» από τη Ντόρα Μπακογιάννη στη σύμβαση για τα λαχεία

28.08.2013 | 19:29
«Όχι» από τη Ντόρα Μπακογιάννη στη σύμβαση για τα λαχεία

Αποστάσεις από την κυβερνητική γραμμή πήρε ξανά η Ντόρα Μπακογιάννη που δεν ψήφισε τη σύμβαση με την οποία ο ΟΠΑΠ αναλαμβάνει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής και κυκλοφορίας Κρατικών Λαχείων.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με το Βήμα, ζήτησε να αντικατασταθεί και δεν ψήφισε στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής τη σύμβαση για τα λαχεία.

Όπως αναφέρει τη δημοσίευμα, η κα Μπακογιάννη ζήτησε από τους επιτελείς της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας να αντικατασταθεί από την σύνθεση του Β’ θερινού τμήματος, έτσι ώστε να μην αναγκαστεί να καταψηφίσει τόσο στην επιτροπή όσο και στην Ολομέλεια τη σύμβαση, καθώς διατηρεί επιφυλάξεις για την αρτιότητά της.

Ήδη στο Μαξίμου έχει προκληθεί δυσφορία για τη στάση της Ντόρας Μπακογιάννη

Ο Κανονισμός της Βουλής δίνει το δικαίωμα αντικατάστασης των βουλευτών στα κόμματα, κατά την διάρκεια των θερινών τμημάτων, ιδιαίτερα κατόπιν και δικής τους επιθυμίας.

Όπως αναφέρει το Βήμα, τόσο η Ντόρα Μπακογιάννη όμως, όσο και η ηγεσία της Ν.Δ. επέλεξαν να μη δημοσιοποιήσουν την αντικατάστασή της ώστε να μην δημιουργηθούν αρνητικές πολιτικές εντυπώσεις, ενόψει και της αυριανής συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του Βήματος, η Ντόρα Μπακογιάννη έχει αποφασίσει να τηρήσει ανάλογη στάση κι όταν κατατεθεί στην Βουλή η σύμβαση για την μεταβίβαση μετοχών του ΟΠΑΠ κι έχει ήδη ενημερώσει γι αυτό την ηγεσία της ΝΔ.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, για τη στάση της έχει ήδη προκληθεί δυσφορία στο Μαξίμου. Όχι μόνο για την απόφαση να μην ψηφίσει τη σύμβαση για τα κρατικά λαχεία αλλά και για την επίθεσή της στην τρόικα.

Η βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. ήταν λάβρα, μιλώντας σε ειδική, κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Παραγωγής – Εμπορίου και της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής, στην οποία παρέστησαν μέλη της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας του Καταναλωτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Εκτίμησε πως το πρόγραμμα των δανειστών οδηγεί τους πολίτες στα όρια τους, ενώ την ίδια στιγμή δεν αποφέρει τα αναμενόμενα δημοσιονομικά αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένταση στην συζήτηση για τα Κρατικά Λαχεία – Αποχώρησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ

Ως κατεπείγον το νομοσχέδιο για τα Κρατικά Λαχεία στη Βουλή

Βουλή: Κατατέθηκε η σύμβαση για τα κρατικά λαχεία

Ντόρα για Σαμαρά: Δεν είναι η πρώτη φορά που ανασταίνει το ΠΑΣΟΚ

Η Ντόρα απασφάλισε: Θα ψηφίσω με βαριά καρδιά γιατί ξέρω ότι είστε κολλημένοι στον τοίχο!

Ανηψιός εναντίον θείου – Οργή Μπακογιάννη για τον Κυριάκο

Αποκαλυπτική η Ντόρα Μπακογιάννη στον ΣΚΑΙ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version