Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ούζα και… στήριξη από Σαμαρά σε Μιχαλολιάκο αυτή την ώρα στον Πειραιά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NEWSIT
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NEWSIT

Τον Αντώνη Σαμαρά επιστρατεύει το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις, που έχουν προκληθεί από τα γαλάζια σχίσματα σε μεγάλους Δήμους και Περιφέρειες της χώρας εν όψει Αυτοδιοικητικών εκλογών.  Στον Πειραιά στο ουζερί Belle Amie απολαμβάνουν ουζάκι και μεζέδες ο πρωθυπουργός, με τον Δήμαρχο της πόλης Βασίλη Μιχαλολιάκο . Θεωρείται μία κίνηση έμπρακτης στήριξης του νυν Δημάρχου, Βασίλη Μιχαλολιάκου έναντι της αντάρτικης υποψηφιότητας του Γιάννη Μελά, που στηρίζεται από τους ΑΝΕΛ.

Να αυξήσει τις πιθανότητες εκλογιμότητας των γαλάζιων υποψηφίων σε μεγάλους Δήμους και Περιφέρειες της χώρας επιδιώκει το Μέγαρο Μαξίμου στον απόηχο της ανακοίνωσης “ανεξάρτητων” υποψηφιοτήτων, που προέρχονται από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας. Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί και ο Δήμος Πειραία, όπου ή επανεκλογή του Βασίλη Μιχαλολιάκου έχει τεθεί εν αμφιβόλω από προχθές Κυριακή, όταν και ανακοίνωσε ότι κατέρχεται ως υποψήφιος ο μέχρι πρότινος πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της πλειοψηφίας, Γιάννης Μελάς.

Μεταξύ ούζου και θαλασσινών εδεσμάτων η στήριξη Σαμαρά προς τον Δήμαρχο Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκο στον Πειραιά

Ο πρωθυπουργός έφτασε λίγο πριν τις 2 στον Πειραιά σε μία κίνηση, που ερμηνεύεται ως έμπρακτη στήριξη στον γαλάζιο “εκλεκτό”, Βασίλη Μιχαλολιάκο, ώστε να ενισχύσει την υποψηφιότητα του, που απειλείται ευθέως από τον Γιάννη Μελά, υιό του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Μελά, ο οποίος διατηρεί μάλιστα προνομιακές σχέσεις με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Γαλάζιο σχίσμα και στον Πειραιά

 ΝΔ σε νευρική κρίση

 “Κλείδωσαν” οι υποψήφιοι της ΝΔ στις περιφέρειες – Στην τελική ευθεία το ΠΑΣΟΚ…

 “Σφήνα” Γεωργιάδη στην κόντρα Ιωαννίδη – Τζιτζικώστα

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε